sleepy_mom1 Merhaba kızlar , kızım 6 aylık dis çıkarıyor ve aşırı huysuz bu eczanede dis jelleri satılıyormuş memnun kaldığınız varsa paylasabilirmisiniz .Yada ne yapabilirim ağrısını hafifletmek icin
Nesibem_ sleepy_mom1 Diş jellerinin sağlıklı olmadığını biliyorum. Zeytinyağına karanfil ezip koyun birkaç gün bekletin, günde birkaç kez o bölgeye masaj yapabilirsiniz parmağınızla. Bir de o karanfilli yağa biraz ayırıp soğan suyu koyun kokusu çok ağır oluyor ama bebekler çok rahatlıyor. Benim bebeğim dişini çıkaralı 1 hafta oldu. Hep bu karışımı kullandım.
irva sleepy_mom1 Jellerin içerikleri temiz değil.Tetagil granül veya osanit diş topları kullanabilirsiniz.
nacar5 sleepy_mom1 hic bi ise yaramadı aldım valla. bie avuc ici karanfilin üstüne zeytinyagı koyun üstünü gececek kadar 1-2 saat bekletin dolapta sürün ara ara cok iyi geliyor
Littlebird sleepy_mom1 nurse harvey’s diş jeli önermişti doktoru ilk aylarda onu çok kullandım ama en faydasını gördüğüm tetagil bir de pırasa kemirmesi biraz kokuyor ama :)