seymabykn Selam anneler dün tetagil diş granülü aldım ve bebeğime kullandım. Ama hiç bi etkisini göremedim yine hiç uyumadık. Acaba yanlış mı kullandım yoksa benim bebeğe etki etmedi mi 😕 Kullanan anneler yardmcı olur musunuz
Fun seymabykn hiçbişey fayda etmiyor diş döneminde. Belki bi tık azaltır okadar ama gece ağlayarak uyanmalar sıklaşır ağrıları artar diş patlayana kadar malesef
Familyboy Etki etmemiş olabilir canım diş zamanı uykusuzluğa çare yok malesef bizim diş zamanları kabus gibi geçer ateslenir boğazı iltihaplanir iştahtan kesilir uykusuzluk neler neler
seymabykn Fun Cidden faydasını hiç göremedim çevremdeki herkes kullanmış ve etkisini gösterdiğini söylüyorlar bende heveslendim ama yok
Tue Karnını doyurduktan sonra ver canım tetagili. Bizde kullanıyoruz ama etkisi max yarım saat. Sonra ele havuç vermece. Maalesef dişi tuttumu çok zor ağrıyı geçirmek
seymabykn Tue Etkisi yarım saat ise bi anlamı yok ki o zaman neden 2 saatte bi kullanın yazıyor tuhaf 🧐 biz sadece havuç pırasa soğan verelim öyleyse 😃
Fun seymabykn ben de ona para verip bi kutuyu bitirmiştim gram etkisini görmedim herkes çok ballandırmıştı sihirli bi değnek gibi bahsediyolardı alakası bile çıkmadı yani. Tam 2 ay o gece uykuları haram olmuştu bi anda kalkıp ağlamaya başlıyodu sonra tık kesildi çünkü ne yaparsak yapalım çıkınca rahatlıyolar stres yapma geçici bi dönem olduğunu bil.
seymabykn Fun Bana da öyle anlattılar insan da heveslenip alıyor tabi. Biliyorum geçici süreç ama aylardır ne bebeğim uyuyor nede ben pilim bitti 🤷♀️
Fun seymabykn bu buzluğa koyup eline verdiğimiz ısırdıkları diş oyuncakları daha etkili granüllüden emin ol 😊 kızım da 11 buçuk aylıkken patlatmıştı ilk dişini merak etme biticek