Familyboy 13 aylık oldu oğlum ama şu uykuyu hâlâ düzene sokamadık daha ne kadar sürer tahmini gece uykusuna hasret kaldım resmen
Demetbulut Familyboy 26 aylık 1 haftadır bizde aynı durumdayız akşam yatar sabah kalkardı şimdi sabaha kadar 723636389292 kere kalkıyor 😔 azı dişleri geliyor ondan huysuz
AyazEge Familyboy ayyy aynı biz valla 13 aylık oldu gece en az 6 7 kere kalkıyor bazen ayağımda sallamayınca uyumuyor şuan da sallıyorum hatta
Teemo07 Familyboy durumlar bende de aynı 11 aydır.. Valla gece 4ten sonra cocuga birşey oluyor. Çok sık uyanıyor, zor dalıyor. Valla 4 ten beri uyanıgım. Kesik kesik uyudum.. Bayılcam birazdan.
Deletedmom_13 Familyboy ayy 7 aylık 550 kez kalkıyoruz uyudugumu anlayamıyorum hiç duzelmicek mi ya 13 ay diyorsunuz 😑
Familyboy Bizim diş değil mesele yaşına girdikten sonra düzelir mi dedim yok büyüdükçe düzeleceğine daha beter oluyor
Demetbulut Familyboy inşallah diğer hiç bir disinde bu kadar zorlanmamıştım ama en arka azılar mahvetti çocuğumu 😔
Familyboy Deletedmom_13 çok zor uykusuzluk mahvediyor artık takatim kalmadı valla 24 saat uyuyasım var resmen