Elisadibekli 4 buçuk aylık kızım var sadece anne sütü alıyor ama bi kaç gündür göğsümde sertlik oluştu önceden de oluyordu sıcak tamponla veya duşla geçiyordu bu geçmedi ne yaptıysam. Başına gelen var mı
Kivi-3101 Elisadibekli şuan aynı şeyi yaşıyorum sol göğsümün koltuk altı tarafında inanılmaz bir sertlik var masaj yapıyorum dünden beri geçmiyor mastit sandım onda da kızarıklık ve ateş oluyormuş bende şuan kızarıklık ve ateş yok ama olur mu sonrasında diye korkuyorum
Asel231 Elisadibekli aynısı benim başıma geldi .ateş ve kızarıklık yoktu.tek çare sağmak Ve masaj başka türlü zor açılır.bide duşa girip tarakla tara diyen olmuştu ama ben yapmadım öncesinde geçmişti
Elisadibekli Kivi-3101 bende ondan korkuyorum daha öncede olmustu ama bi gün içinde geçmişti bu geçmedi o korkutuyor benide
Haffuse Bende de oldu, sut kanallarinin yanlis emzirmeyle tikanmasi sanirim, brlli bi bolgede sertlik, dogru emzirdikce geciyor… Iki gogdumde de olmustu ve gecti emxirmeyle… Belki oyle biseydir sizinki de
Asel231 Elisadibekli benim bir günde gectl ama çok sık sağdım.sağmadan gecmesi çok zor.sabah 4 e kadar uğraşmıştım.acilmayinca bıraktım sabah doktora gittim susuz kalmışsın dedi ilaç falan vermedi.tersten emzirmeyi dene bide