AtlaS-Ege Dün doğum yaptım bebeğim hemen memeyi aldı emme refleksi de çok kuvvetli maşallah ama sütüm gelmedi napmam lazım 😢😢😢 bebeğim aç kalmasın diye mama veriyoruz mecbur. Başına gelenler varsa nasıl bir yol izlediğiniz ?
Fay219995 AtlaS-Ege soğan ye bol bol bide bulgur cay ekmek peynir super yesillik et bunlar süper hemen sut yapar
Minikuzu AtlaS-Ege 1 hafta sütüm gelmedi mama verdim ama önce memede tuttum çekmesini sağladım sonra mamayı verdim. Göğüs pompasıyla devamlı çektim ki kanallar açılsın sıcak duş aldım. Helva çok güzel süt yapar. Ben bulgur ve yeşil soğan yediğim gibi göğsüm kaynadı sütten. Pes etmeyin strese girmeyin bol su için sütünüz gelir inşallah
Sebusebu AtlaS-Ege en geç bi hafta canım. Bol bol dinlen. Emzir bebek bırakana kadar sonra bebeği gözlemle uyumuyo ağlıyorsa 30ml mama yap 15i anca içer zaten uyur
Elizzzzz2022 Normal suanda..ara ara bebege emzirdiginde yavas yavas cogalicak merak etme..devamli su ic
Bahar8686 Bol su için, stres yapmayın, süt yoksa da emzirmeye çalışın. Her şey yoluna girecek, Güle güle saglikla büyütün bebeğinizi 🙏
Glrmila Ilik bir dus alin dusta goguslerinize.masaj yapın hastanedeyken drum tavsiye etmişti eve gelir gelmez dus aldim şükür faydasini görmüştüm
Nsabckk AtlaS-Ege ilk önce sakin ol ve gir banyoya duşunu al ğöüslerine masaj yap sıcak suyla. Banyodan hemen sonra kaynamış su yap al bi leğene başına havluyu al göğüslerini Buhara tut masaj yap yine havluyu başına örterken göğüslerinde kapalı olsun 5 10 dakika bekle dayanabildiğin kadar. Sonrasında sağ sütünün geldiğini göreceksin bide aşırı bolll su iç. Benim sütüm bu şekilde geldi 4 günün sonunda. 2 3 gün dene . Bebeğim ilk başta emmedi 4 günün sonunds bunu denedim bi arkadaşım söyledi yaptım sağdım geldi ilk başta saçma geldi tabii arkadaşım çok ısrar etti bak gelecek görürsün dedş ve geldi inşallah sendede işe yarar
Yeniaanne AtlaS-Ege kolostrum gelir önce sarı sıvı gibi bebek emsin onu sonra süt gelir sıcak duş aldınız mı ?
AtlaS-Ege Yeniaanne onu emdi az önce de sıcak duşa girdim geldi gerçekten çok sağ olun 🙏🥰Allah razı olsun
Yasemin38 AtlaS-Ege duşa gir sıcak suyun altında masaj yap göğüslerine canım. Stres yapma normal durum. Mamayı kaşıkla yada şırıngayla ver bebeğine ve her fırsattada memede olmasını sağla süt kanalları uyarılsın canım ,ten teması olsun . Bulgur dereotu dut kurusu incir hurma helva tahin-pekmez yulaf ezmesi bol bol su içmek . Şerbetler falan içebilirsin. Sağlıkla büyüt bebeğini🥰
Urzcey AtlaS-Ege Biz hastanede de dahil olmak üzere hemşirelerin yönlendirmesiyle mamayı şırıngayla memenin üzerine damlatarak verdik hem bebek emmeyi bırakmadı hem de o emdikçe süt geldi aynı zamanda mamayla karnı da doydu ben çok faydasını gördüm 🙂
Elfvli AtlaS-Ege bebek aç kalmasın sarılık olmasın diye mama verin o sorun değil bende verdim ama kaşıkla.yada şırınga ile verin. İlk önce emzirin sonra mama verin. Mama ile doyarsa emmek istemez. O kadar güçlü damaklari varki edince sutunuz cogalacaktir. Yeter ki stres yapmayın. Bol.bol sıvı tüketin. Dinlenin uyuyun.