Asumanturna Arkadaşlar lohusiktan yaklaşık 15gun sonra adet oldum.ama.ikinci adetim gecikti iki kere gebelik testi yaptım negatif çıktı.Dogum sonrası düzensizlik olur mu başına gelen varmı acaba
Mrvsen Asumanturna merhaba, doğum sonrası düzensizlik çok normal bende hemen regl oldum ama şuan bir ay olup diğer ay olmuyorum hala. 5 ay oldu 🤗
Tuba Asumanturna lohusayken adet görmüş olduğunuza emin misiniz? Bazen lohusalık kanaması bi kaç gün durup sonra yine gelebiliyor
defneninannesiii2 Doğum sonrası düzensizlik normal siz çok erken olmuşsunuz ilk adeti ben ilk adetimi 6.ayda olmuştum kişiden kişiye değişir tabiki bu ama dediğim gibi düzensizlik normal
Asumanturna Ayy içim.rahatladi resmen günüm geçti diyorum niye böle oldu ilk kez başıma gelince teşekkür ederim 🙈☺️
Annakarenina_19 Tuba valla ben de 40. Günümden bir gün önce adet oldum lohusa kanaması gibi değildi bence çünkü ağrım sancım da olmuştu adet diye yorumladım ben birkaç gün sürdü kesildi. bu ay olacak mıyım bakalım ordan anlarim
Asumanturna Tuba ya eminim 40 gün lohusa oldum sonra 15 gün sonra adet oldum ve ondan sonra daha olmadim
[silindi] Asumanturna doğum sonrası düzensizlik olur ebet birde korona şçin aşı vurulduysanız da belki olabilir kimden duyduysam düzensizlik var aşıdan sorna ben 2 3 ayda bir olmaya başladım Buda beni strese sokuyor aşırı . Benim gibi olan varmı ??