kokusudalin Kızlar sorun oluyor mu. Sağlık sebeplerinden kaldı. Şimdide gebeyim doğum yapmadan aradan çıkarmak istiyorum bu yaşta uygun mu nasıl geçti süreç.
Aysenur348f kokusudalin biraz geç kalmışsınız. 2 yaş öncesi ya da 6 7 yaşından sonrası öneriliyor. 2 yaşına yeni girdi ise olabilir belki ama ortalardaysa sonraya bırakmayı düşünebilirsiniz
Alnalprdha kokusudalin çocuk cerrahına yeni sordum geçen hafta 5 yaş sonrası yaptırın dedi bu konuda hassasım kardeşim 1 yaşında öldü ve korkudan konuşma geriliği yaşadı en uygun gördüğü zaman ise 6 aylıkken dedi
Tuba kokusudalin evet ben oğlum 2,5 yaşındayken ettirdim daha bezli olduğu için rahattı. Hiç ağrısı sızısı olmadı aynı gün zıpladı oynadı ve iki gün sonra kreşe bile gönderdim. Hiç bir şey anlamadı da zaten🤷🏼♀️
kokusudalin Angel_A bende yaptırsam birşey olmaz herhalde ya sevindim 28 aylık olacak yakında daha uzasın istemiyorum
kokusudalin Alnalprdha oğlum da konuşmuyor onu da dert ediyorum aslında ama 5 yaşına kadar beklemek istemiyorum 😔
kokusudalin Tuba ayyyy inşallah umut oldu bu ben doktora danışayım birde direk interneten randevu alınıyor mu alınıyorsa hangi bölüm acaba
RuzgarMommys 2 yaştan sonra tam cinsel kimligi kesfetme zamani başliyor tavsiye edilmiyor 6 7 yaşına kadar beklemek gerekiyor :/
kokusudalin RuzgarMommys 6 7 yaş çok uzun kardeşim 7 yaşında olmuştu benim kalbim sıkışıyordu o yaşta 😅 Tam buçuk olmadı yaşı çok etkilenir mi bilemedim
Tuba kokusudalin ben almanya da yaşıyorum onunla alakalı bilgim yok🥲 ama hiç bir yan etki olmadı hatta küçük oğlumda şuan 1,5 yaşında ve onuda 2 yaşında genel anestezi ile sünnet ettireceğim inşallah
kokusudalin Tuba Şey sorucam peki nasıl randevu alıcam. Önce normal kontrole götürüp doktora mı söylicem
Tuba kokusudalin ben ürologa gittim muayene ettirdim sonra sünnet ettirmek istiyorum dedim oda randevu verdi öyle yaptırdım. Türkiyede nasıl bilmiyorum 🤷🏼♀️