Esmanurr Kızlar her doğuran annenin başına gelmiştir 7 aylık oğlum var doğumdan sonra saçlarım aşırı aşırı dökülüyo Bu gidişle saç kalmayacak sizin başınıza geldimi ne yapabilirim
Zumeyran Esmanurr Aynı durumdayım Cıldirmak üzereyim artık o derece geldim Heryan sac oluyor ve gecmiyor 🤦🏻♀️
1YamanAnne Nefret geldi resmen. Artık gece de toplayıp yatıyorum, yoksa yatağın her yanı saç oluyor. İlk kez yaşıyorum böyle bir şeyi. Kızımda saçlarım çoğalmıştı aksine. Şimdi oğlum 5 aylık olmak üzere ve ben de kel kalmak üzereyim.
Esmanurr 1YamanAnne 😂 aynı ben valla oğlum 7 aylık ben kalmama az kaldı demir ilacı falan kullanıyorum ama fayda falan etmiyo
fatmagulozdemirel9521 Bende aynı durumdayim valla sinirden delirmeme az kaldı evde heryer saç bıktım artık supurmekten sürekli ne fayda eder bilmiyorum hamileyken zerre dökülmiyordu saçlarım bu gidişle bende kel kalıcam
Juulidee Demek ki bu konu da yanlız değilim 😢 benim de aşırı dökülüyor ne yapacağımı bilmiyorum hamilelikte inanılmaz uzadı gram dökülme yoktu ama dıgum yaptım heryer saç hiç açmıyorum resmen taramaya korkar oldum
Maviii30 Bugün bende aynı postu açtım biri bunu önerdi yorumları da hep olumlu ben denemeye karar verdim belki sizde düşünürsünüz https://ty.gl/8ma8bh8e0x