Mete12 Kızlar aranızda bebeği kilolu olup emeklemeden yürüyen var mı benim oğlum 8 aylık popo üstü oturarak gidiyor ama emeklemiyor cok hızlı dönüyor acaba yürüme süreci nasıl olur
tugbahy6 Mete12 1 ay sonra emekler Kilo ile alakası yok kızım 8 aylıkken 9200 dü önce oturarak gitti ama sürünüyordu da tabi eliyle itiprdu kendini her yere gidiyordu 9 aylık oldu birden hızla emeklemeye başladı
Kk41 Mete12 12 aylık emekledi 16 aylık yürümüyor 2 aydır sıralıyor🥲 bende merak ediyorum ne zmn yürüyecek diye
Mavisanasi Mete12 kizim 10 aylık ve emeklemiyor dönerek geziyor evi bazende sürünüyor totosunu kaldirip adim atma eylemi falan da yok bnde endiselenmeye basladm
Tuba Mete12 iki oğlumda yaşıtlarına göre kiloluydu ve biri 7 aylıkken emekledi, diğeri 10 aylıkken emekledi. Erken emekleyen 11 aylıkken yürüdü, diğeri 15 aylıkken yürüdü☺️
gezentianne Mete12 emeklemek için sırt ve omuz kaslarının gelişmesi gerekir bu yüzden de bol bol yüzükoyun durmalı.Oglm tombişti 7.5 aylık emekledi
BuzluKahve Mete12 kızım çok tombişti, herkes emeklemez yürümez erken dedi. Emeklemedi doğru ama bir anda 9. Ayı bitmeden hem de hiç tutunmadan kalktı yürüdü. Hepimiz şok olduk😂
tugbahy6 Mete12 tamam şuan daha erken olabilir kilo ile alakası yok ama 8 aylıkken emeklemiyordu şimdi emekliyor mesela