Emrbrk Selam arkadaşlar aranızda şarzlı dikey Süpürge kullanıp memnun olan varmı Mağlum çocuklu olunca elimin altında pratik bişey olsun istiyorum diğer süpürgeyi hergun açmak zor oluyor Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
susunbebekuyuyo Emrbrk şarjlı değil ama fantoma bakabilirsiniz alternatif olarak hafif ve çekim gücü çok iyi gerçekten benim arçelik şarjlım vardı bozuldu onun yerine aldım gayet pratik oluyor süpürdüğünüz odada prize takın bitti gitti
Omero21 Emrbrk viomi x20 elim ayağım oldu 20 gündür büyük süpürgeye ihtiyaç kalmıyor kademeli silme özellikli
tugbahy6 susunbebekuyuyo sarı olan mı acaba ben de hep şarjlı istiyordum kablolu ne anladım o işten diyordum ama çok pahalılaştı mecbur kablolu olacak 🤣
susunbebekuyuyo tugbahy6 https://ty.gl/xcvzhbse74 bundan benim ki gayet memnunum hızlıca bütün evi süpürüyorum
Burcu011 Fantom almıştı kayınvaldem 3 yıldır kullanıyorum çok güzel hiçte çekim gücü azalmadı kablosuda gayet ideal günlük olarak onu kullanıyorum büyük temziliktede arnica kullanıyorum