Hivdar İki kez idaqr tahlili yaptim iki çizgi kan tahlili verdim kızlar Referans Değeri 0.1 - 5 0,1 - 5 Gebe Olmayan 5- 50 0.2- bu çıktı bilgisi olan
UmayGmz Adet gününüz geçti mi geçti ve vermişseniz kan kana güvenin test bozuk olabilir ama teste çıkan kanda net çıkardı bi hafta daha bekleyin en iyisi
Hivdar UmayGmz bu gebe olmadığımı kanıtlıyor anlamadım ben adetim gecikti test yaptım iki çizgi kanda da bu var
UmayGmz Hivdar yani net sonucu kan verir idrar testlerinde yanılma payı var kanda gözükmüyorsa idrarda da gözükmemesi lazım muhtemelen ya testiniz bozuk yada erken yaptınız diyecegim ama erken olsa idrarda hiç çıkmaz siz 1 hafta daha bekleyin hala olmazsanız tekrar kan verin
Pnarferah Hivdar çok anlayamadım sonuç da ne yazıyor 0.2 diyorsa gebe değilsiniz ümitlendirmek istemem ama bazen kanda da çıkmıyormış adetiniz geçmiş miydi
UmayGmz Hivdar yok kanda yanılma olmaz ancak şöyle olabilir adetiniz geçmemiştir daha günü var siz erken gitmişsinizdir belki ozaman çıkmaz benim adetimden 1 hafta önce çıktı gebeligim kanda o yüzden net sonucu kandan ögrenebilirsiniz
UmayGmz Hivdar kan önemli hanım efendi kanda betanız yükselirdi bi doktora gidin dış gebelik yada sağlıklı bi gebeliksede kontrol şart