SuzanNaz Ozlemm_1 benimki 1 ay 15 günlük sabah saat 8den bu yana 1 saatlik uyku ile duruyor hala da uyumadı 😩😩😩
Takashayaz Ozlemm_1 benimki de geceleri uyanır zor uyurdu çözümü yanında yatarak buldum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyoruz😄
Budageceryahu Ozlemm_1 benim bebis saat 9,10 gibi uyur ben 2 kadar uyumam🙄 sabahda uykudan gozumu acamam🤦🏻♀️
Baharrobin12 SuzanNaz çok iyi anlıyorum sizi biz atlattık 6 aya girdik çok zordur o uyumamssı gazdan dır o bizimkinde öyleydi
taze1anneee 1 ay 27 günlük bebeğim ama uyumamakta ısrarcı çok kısa kısa uykuları gece de 12 bucuk 1 den aşağı uyumuyor kesinlikle 🙄🙄
HtcByz 8 ay 20 günlüğüz çok şükür bugüne kadar bir kere bile 10-11 diyip tüm gece yatıp beni şaşırtmadı hala emiyor mesela ben yatağına götürüp kendi yatağıma dönene kadar da uyanır o kadar da çok sever uykuyu 🤮
Kelebeginruyasi Ozlemm_1 benim prenseste uyumadı henüz 2 bucuk yasinda kendi uyusun diye bekledim ama yastığını enzimlerini battaniyesini toplayıp anne ayak diye tutturdu şuan ayağımda sallıyorum ela gözlüm türküsü eşliğinde 😊
Tubacnr0 Ozlemm_1 acaba bütün gece uyuyan bebisler varmi varsa maşallah sırrı ne annelerin valla kaçta yatırsamda gece bilmem kaç kez kalkıyor 7 ay 10 günlükte selam