Mira35- yüksek bir değer değil ama azken hemen indirmek lazım benim kızımın 12.4 dü hastahaneye yatıracağız dediler ben istemedim,sütünüz varsa sağıp biberonla verin sütünüz yetmezse eğer ki mama verin ama sütünüz varken verin..
eğer ki uyanmıyorsa rahatsız olacak minik ama ıslak mendili,ya da artık ne kullanıyorsanız temizleme pamuğu vs göbeğine yüzüne ayaklarına sürün,ayaklarını gıdıklayın,burnunu sıktırın bişey olmaz merak etmeyin bol bol besleyin ki çişiyle atar sarılığı ne kadar çişli bez o kadar sarılığın gittiğine işarettir bir de kızımın yüzünde vardı mesela gözlerinde yoktu ben güneş alan odamın perdesini tamamen açtım koltuğu indirdim kızımın gözlerini bir başörtüyle kapatıp güneşe yatırdım ilk gün bile o kadar faydası oldu anlatamam rengi yerine geldi vücudunda ki sarılık gitti (eğer bunu yaparsanız,güneşten aldıktan sonra bebek yağı sürün ama sakın bebek yağıyla tekrar güneşe koyamayın yanar) uyku yapan sarılıktır bu arada eğer ki memeyi almazsa uyku arasında da olsa biberonla verin alacaktır ama bezini açıp vücuduna dokunun illaki uyanır