SahinE Doktorumuz gaz ilacımızı değiştirdi relactaz gaz ilacı verdi biogai ile beraber günde 6 defa 8 damla emzirme veya mama öncesi ver dedi kullanan var mı faydası oldu mu?
Cutebaby SahinE bende kullandım memnun kaldım ama sonra attım çünkü süte damlatılıyor agızdan olmayınca bende attım onun yerıne bıogaıa aldım agızdan verıyorum
DenizRuya SahinE Bende kullanıyorum kızıma doktorumuz her süt öncesi 6 damla ver dedi sanki biraz biraz etkisini görüyoruz gibi inşallah iyi gelir bebislerimize
SahinE Hesra bende bir gün oldu kullanılı ama çözemedim sanırım hemen etki etmiyor senin ki demi çok gazlı
Sabriyeillke Bizede verdi ben surekli kullanmiyorum ilk once cikartmasi icin ben biraz ovaliyorum gobusunu sirtini ayaklatini daha sonra kullaniyorum kullandigim zamanda biraz sutle karistiriyorum o zaman daha etkili
SahinE Cutebaby bana sütten mamadan önce kaşıkla ağzına ver dedi etkisini hemen gösteriyormuydu zaman alıyormuydu
Sabriyeillke SahinE emzirmeden yada mamaya baslamadan azbisey mamaya karistirip oyle verin biz 4damlasute 8damla veriyoz mesala sizdde mamaya karistirin oyle verin
Cutebaby SahinE ağızdan vermedım süte damlatın yazıyor dıye ama doktor dedıyse verın muhakkak evet faydası oldu benım değiştşrmemin sebebı agıza damlatılmıyor dıyeydı etkısını hemen gosterıyor oyu bı damla relactaz