Yusufum02 Kızlar bir oğlum var Allah ona sağlık sıhhat hayırlı bir ömür nasip etsin ama bana çok bağlı aşırı derece ve bu attık beni yoruyor lavaboya gitsem ağlıyor nereye gitsem aynı bu şekıl bir kaç ay öncesinde yine böyleydi ama yine annemlere filan gıdınce çocukları görüyordu beni unutuyor ama şuan öyle deyil sizce ne yapmalıyım babsına bile gitmez mesela çantamı eşimin taşınması istemıyor o kadarki bana bağlı bana aşık resmen bir çözğm lütfen geçici bir dönemmi sizce
Divayorgun Yusufum02 22 aylık oğlumda öyle. Birlikte uyuyoruz birlkte diş fırçalıyoruz temizlik yapıyorum dibimde tuvalet kapısında beni bekler. Yemek yaparken bile darlıyor bi git artık oğlum diyorum. Çizgi film açıyorum bazne daralıp onu da izlemez. Tüm gün tepemde
2balkiz Yusufum02 17 aylık kızım aynı şekilde, paçamdan ayrılmaz, işten gelir gelmez kucağıma atlar, sürekli dizimin dibinde. Beni göremezse ağlar, babasında bile sakinleşmiyor. Büyük kızım böyle değildi 😒
Divayorgun Yusufum02 evet bebeklik döneminden beri böyle. Kucaktan inmezdi. Yer bilmezdi tüm gün tepemdeydi
GameOver 2balkiz benim kızımda 17 aylık aynı dediğiniz gibi bi sal beni artık diyorum babası gelince 😂
2balkiz Yusufum02 keşke çabuk geçse, çok uykusuz kalıyorum, benimle uyumak istiyor odasını bile ayıramadık. Aynı odada olduğumuz halde her saat uyanıyor ayırsak hiç uyumaz 😒
Divayorgun Yusufum02 havalar da kötü dışarıya çıkaramıyorum iyice bana sardı ağlama mızmız modda. Ya zgelsede rahatlasam
Yusufum02 Divayorgun bnm de umudum yaza haziranda 2 yaşında olacak bu durum geçmesse yazın da hepten çökerim 🙄
2balkiz GameOver gece sık sık uyanıyor mu? Benimki 1 aydır emmiyor beni ama sürekli uyanıyor gece 5 kez 🤦🏻♀️