Deletedmom6262 Eşimin testi pozitif çıktı benimde bebeğimin da ateşi var acile gittik ilgilenmediler buhar verdi yemek saati diye gittiler ilaç vs yazmadı saat 15 tan beri calpol veriyorum ateşi düşmüyor ne yapabilirim gece. Yarın doktora goturcam bugünlük ne yapabilirim
Alakus Deletedmom6262 4 aylıkken geçirdi bebeğim. Sık sık emzirin. Kucağınızda tutun sürekli size ihtiyacı var. Calpol vermiştim 1 gün sürdü ateşi. Geçmezse gel demişti hastane
yagmurkacagi Deletedmom6262 biz de beş aylıkken olduk, sık sık emzirin siz iyi beslenin parol için günde iki kere ona da sütten gecsin şifası. Bebeğinize maske takarak yaklasin
Momdady2021 Deletedmom6262 ılık duşa sokun. Ayaklarına limonlu çorap giydirin deneyin yani Bunları ılık duş çok fayda sağlayacaktır eminim. Koltuk altı kasık ve alnına ıslak bez koyabilirsiniz
Bidam Gecmis olsun. Ilik duş, kalin giydirmemek ense, kasik, koltuk altina serin havlular., bunlarla da dusmezse fitil, hiz dusmezse acil e goturebilirsinz allag sifa versin "( cok gecmis olsub
Egesmom05 Deletedmom6262 geçmiş olsun biz de atlattık bir iki ay önce. Öncelikle covid bir temas hastalığı yani maskesiz asla yaklaşmayın nefesinizi geçirmeyin bebeğe. Paranox fitil veya 4 saatte bir calpol dolven dönüşümlü kullanabilirsiniz ateş için bir iki güne toparlar inşallah
Esrakrm Deletedmom6262 ayaklarının altına limon dilimleyip koyun çoraplarını sirkeli suyla ıslatıp üzerine giydirin
Alparslan2206 Deletedmom6262 gece acile gittik 41 e kadar çıktı hiç bişey düşürmüyo anlık 38 e düşüyo geri çıkıyo bi kaç saat içinde tahlillet temiz delircem😢
yagmurkacagi Deletedmom6262 bir de ara ara koltuk altı, ense, kasık, eklem yerleri, kulak arkalarını ıslak pamukla silin. Ateşi doğal yolla düşürmede etkili
Zeyber13 Deletedmom6262 son çareniz ılık suya sokmak. Bakın ılık su soğuk suya kesinlikle sokmayın. Benim kızım 4 aylıkken ateşlenmişti. Kovaya su doldurdum ve içine soktum. Normalde 37-40 arası yaptığımız su sıcaklığını 35 yapmıştım. Hemen düşmüştü. Şurubu da şırıngayla vermeye çalışın.
YagizOsmaninAnnesi Deletedmom6262 sık sık emzir bebeğinin koltuk altlarına kasıklarına sürekli ıslak bez koy,bebeğinle maskeli yaklaş, birde ateşi düşmüyorsa doktorlar dolven veriyorlar kilosuna göre 7 kilo olduysa, benimde bebğim 5 aylıkken covid olmuştuk üçümüz