drnerkn merhaba bebeğimin ateşi 35 derece cok düştü evimiz asla soguk degıl sarınca terliyor soguk soguk neden olabilir
deniz-95 drnerkn sardığınız için terliyordur. Teri üzerinde kuruduğu için de soğuyor. Bebeği önce bi güzel silin terini arındırın o şekilde giydirin düzelir.
Enneeeee drnerkn kucaginizda ısıtmaya çalışın Kendi vücut isinzla hâlâ düşmeye devam ediyorsa lütfen en yakın hastaneye gidin havale geçirebilir tehlikeli
Mom00 drnerkn hic beklemeyin hastaneye goturun giydirmeyle falan olucak bise degil bide yeni kovit atlatmissiniz Allah korusun evet soguk havale kuru havale denir yuksek ates haveleside vardir peki daliyor mu uzun sureli bi yere bakiyor mu
drnerkn deniz-95 onuda yapıyoruz sarıyoruz dedipim ince bir müslin sırtına pamuklu bez koyuyoruz degıstırmek için sürekli ama yinede düşüyor
drnerkn deniz-95 ordan da düşük cıkıyo saçma sapan bişey yasıyoruz daha iki gün önce covid idrar kan hepsine bakıldı yüksek ates vardı şimdi de düşük atesle ugrasıyoruz anlamadkm
Uykusuzbebe Hipotermi geçirebilir aynısını yasadım 34 dereceye kadar düştü güzelce giydirin vucut kendi ısısına bir gelsin
drnerkn Uykusuzbebe ama ozamanda soğuk soğuk terliyor terledikce daha düşüyor kafayı yiyecegim az kaldı :( soğuk havale diye bişey varmıs iyice korkmaya basladım
drnerkn Uykusuzbebe koltuk altından ölçtüğümüz aletle makattan ölçüm alınır mı baska bir alet mi gerekli
Mutlulugunadi_bahar drnerkn olur onunla da… şu bakım setlerinin içinde olan ucu metal derecelerden. Bebek biraz rahatsız olur ama deneyin. Mümkünse hast gidin
drnerkn Enneeeee günlerdir hastanelerdeyiz önce durduk yerde 39 ateş gördük cuma günü basladı covid kan idrar testleri yapıldı temiz sonra dün atesi düştü diye sevinirken birde 35 oldu en fazla 36 ya cıkıyor şimdide
drnerkn Mom00 hayır gayet hareketli kovid atlatmadık testi yapıldı negatif cıktık atesle gidince kızımızada baktılar
Ask35tego Benim oğlum da hep 36 çıkıyor ateşi derece ile 35 tehlikeli mi 🤔 üstte kalsın Çok geçmiş olsun
Uykusuzbebe 34 ü görmüştüm ben 34 altında geçiriyor hipotermiyi makattan ölçüm yapın bence en dogeusu o çıkıcaktır