seyma_YA İyi akşamlar güzel anneler, annem yeni bi eve taşındı, ona hediye olarak mutfağına halı almak istiyorum. karar vermedim sizce bu halı nasıl? Mutfağa uygun bir halı mı önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim🥰
seyma_YA ReisinKizi Aynen öyle canım annem desenli renkli halıları sevdiği için kararsız kaldım işte mutfağında öyle sade değil
Gizemlibirisi Mesela benim mutfagım ankastrem dolabım fayansım falan bembeyaz. O yüzden bu tür halı çok yakışır. Ama annenizin mutfagı renkliyse daha sade bişey bakabilirsiniz. Kaydırmaz tabanlardan
seyma_YA Gizemlibirisi haklısın canım beyaz değil annemin mutfağı, ama annem renkli desenli halıları daha çok seviyor o yüzden kararsız kaldım
seyma_YA BAL_EVLAT16 Annem böyle desenli canlı renkli halıları sevdiği için bu tür halılara bakıyorum canım ama teşekkür ederim tavsiyen için☺️
Egelim Eğer sade ve toplu bir mutfağı varsa güzel olur fakat renk geçişlerinin fazla olduğu bir mutfaksa göz yorar. Halı kendi başına güzel.
Mervenis seyma_YA ben cok begendim mutfaga uymasa bile elbet baska bir yerde kullanilir çok otantik cok guzel🥰
BAL_EVLAT16 seyma_YA Anldm cnm hani mutfakta daha çok vakit geçiriyoruz ya ve yere biseyler dökülme olabilir diye dedim😊