Efemin_Annesi Kızlar bi bela sardı başımaaa heryeri didik didik ettim ama yok bulamıyorum. Herseyim temiz (bakliyatlar) 2 günde bir birtane ucuyor illa mutfakta 🤦♀️ kac defa dolap indirip yerlestirdim yok bulamıyorum
maysa-19 Efemin_Annesi geçen sene benim başıma geldi.ayni böyle bulamadım .bı bakiyom evin içine uçuşuyor.benim kız zıplayıp yakalamaya çalışıyor.dolaplari indirdim yok Sonra tekrar tekrar kavanozlara baktım irmikten çıktı tabi sarmis heryeri
izmirlokma Efemin_Annesi Ayyy siz boyle yazinca aklima susam bocegi geldi ben de ondan ne cektim herseyi atiyordum sonra burada okudum nane yapabiliyormus diye naneyi baharat dolabimdan aldim buzdolabina ayirdim ve kurtuldummm cok mutluyum umarim siz de bulursunuz insan gercekten sinir oluyor
Buse97 Efemin_Annesi ay geçen yaz benim başıma da geldi gerçekten çok sinir bozucu . Patlayacak olan Mısır paketinden çıkmıştı
Efemin_Annesi Deletedmom_13 unum yeni ve onada bktım tertemiz ya ben bulamiyorum yada sebzelerde yapıyor olabilirmiki
Deletedmom_13 Efemin_Annesi sebze de güve olmaz sanmıyorum kuru yiyeceklerden olur diye biliyorum. Kuruyemis tarzı ceviz gibi un bakliyat tarzı
maysa-19 Efemin_Annesi evet kafayı yiyordum dolap kapaklarına yapışmış .tekrar dök dolabı ara tara gene bişey yok.aklinda olsun ilkbahar sonuna doğru bakliyat ne varsa buzdolabına koy.bu sene bunu denicem
Efemin_Annesi Tostikyanak badem yok ama sebzelerden evet bende süpelendim cunki defalarca bktim detaylı yokkkkk havucta fln kurt deligi gordum ama turp kesin guve yapiyor onuda gördüm gözümle pazardan illa aliyorz bi haftada anca bitiyor galiba sebzeler