Cucufmom 13 aylık oğlum dün Amerikan cokker sahiplendik çok iyi anlaştılar oynuyorlar ama bazen oğlumu düşüyor 😅 oyuncak kavgası yapiyolar oğlum kulaklarını çekiyor üzülüyorum hayvana oda sesini çıkarmıyor,🥲 sizin de durumlar nasıl
Patilimom Cucufmom 2 köpeğimiz var biri kurt kızım da 11 aylık. Onlar kızıma aşık kızım onlara. Ama kurt olanı at olarak bile kullanıyo ve hiç sesini çıkarmaz onu öyle kabullenip seviyolar. Başkası yapsa canına okurlar
mamanveutdormir Cucufmom 2.5 yaşında kedimiz var oğlumuz ☺️ kızım 5 aylık .. kedimi öncesinde çok sevdik ilgimiz hep üstündeydi kızımı çok kıskandı başta belli ediyordu ama şu an onu kabullendi ama hala sevmesine izin vermiyor 😂 kızım havuzunda oynarken oda yaklaşıyor oyuncakları almak istiyor kızımda onu hareket eden kuyruğunu görünce çekiştiriyor o kaçıyor sonra geliyor tekrar yine kuyruk çekme yine gelme kısır döngüye giriyoruz 😂
EzgiBade Cucufmom benim de bebeğimden once kedim vardı hala var gerçi de😂 bebegimi hic sevmedi sadece kendi sevilsin istiyor. Şimdilik yaklaşmıyor ama ilerde anlaşırlar umarım 🥰
Visnelivotka Cucufmom 2 köpeğim var biri kurt biri pincher 😅 Oğlum 8 buçuk aylık kavga gürültü komedi dram bizde bir günde bütün duygular yaşanıyor 😂 Ben şimdiden alıştırdım bebeğimi hayır diyince bırakıyor kulaklarını sonra bana kızıyor 😅
Zinnureyn 🌸 Biz böyle minnoş bir kedi sahiplendik 🐾😽 Kızlarımla sürekli oyun oynuyorlar. Genelde uyuyor zaten :)) Kızlarıma çok eğlenceli, çok güzel bir arkadas oldu.. İyiki var ☺️💕
Denizvepasa Cucufmom 17 aylik kedim var. 1 aylikta oglum henüz kedim oğluma yaklaşmıyor ama umarim ileride iyi birer arkadas olurlar