Megami27 Planlı gebelik düşünüp öncesinde folik asit kullananlar , doktor önerisi ya da kullanıp memnun kalanlar hangi marka kullandınız ?
PurpleTail Megami27 bana doktorum gebe kalmayı planladığım dönemde Imom önermişti. Tüm hamileliğim boyunca kullanmıştım. Multivitamin ve folik asit.
MeryeminAnnsi Megami27 doktor onerisiydi ama kendinde alabilirsn tahlile bakmiyolar. Fakat folik asit degl metil folat kullanmak daha doğru
scooby-doo Megami27 tüp bebekle kızım oldu tedaviden 1 ay öncesinde başladım o zaman folbiol vardı şimdi o yokmuş şimdi diofol yazmış doktorum
aysskarks Megami27 ben folligen diye bi marka aldım canım doktorumuz önerdi planlı bende kaldım ikinci Allah nasıl ederse 60 tane var 140 TL ydi sanırsam
asyaninannesi_01 scooby-doo canım aradan zaman geçmiş ama nasıl yani folbiol artık yokmuş satılmıyormu yani piyasada mi yok üretimi falanmi yapılmıyor artık
Aliaslan1 Megami27 folidoce diye bir folik asit kullanmıştım içinde b12de vardı 2 ay olmadan hamile kaldım doktorum başka vitamin başlamıştı
Sevvedaa Folmegaplus önermişti Dr um kullandıktan 6 ay sonra gebe kalabildim ozaman kadar da düzenli kullandım