Nuni0turkmen Kızım 6 ay 27 günlük kilosu 7 kg iyi mi sizce tabiki önceliğimiz sağlık ama gören herkes cok zayıf bi bebek fln diyo buda beni üzüyor yapısı zaten küçük
Kikiriki Nuni0turkmen millete bakma benim bebeğimde 4 aylık 8200 kg onada her gören kilolulu diyo insanları memnun edemezsin sağlığı yerindeyse boşver.
Sedasmsk Nuni0turkmen 6 aylık 7 kilo tek gogus emiyo doktorumuz gayet sağlıklı kilosuna göre boyu uzun sadece dedi ben pek takmıyorum açıkçası yeter ki sağlıklı olsunlar sizinde belki boyuna veriyordur
Aliaslan1 Nuni0turkmen doğum kilosuna göre 6. ayda 5 kilo olması gerekiyor yani iki katı bence gayet iyi kilosu sağlıklı olsun da
Nuni0turkmen Linaaa34 küçük mü duruyo yoksa normal mi benim kızım baya küçük duruyor zayıf degilde minnak bişey
Linaaa34 Nuni0turkmen benim kızım ds çok minnak duruyor oğlumdan sonra kızımın böyle olması beni üzüyor oğlum çok tombikti gecen ay 7 800 dü bu ay 400 gram vermiş çok hareketli
Gnssn Hemen hemen aynı benim bebegimle, doktor gayet iyi dedi kızım için. Sizin bebeğiniz için de doktor ne diyorsa o, millete kapatın kulağınızı onlar sırf moral bozmak için varlar.
Yanakkizim Nuni0turkmen canimmmm kiloya ne bakıyorsun benimki 35 hafta 4.600 doğdu düşün şimdi kilodan eser yok eser
Sedanindenizi Nuni0turkmen Kizim 8,5 aylik 2.600 dogdu su an 7600 hic takilmiyorum. Kilo alimi duzenli, sagligida iyi varsin eller zayif desin..
Ulkuverasmom Nuni0turkmen hem kaç kilo doğduğu önemli hemde boyu sonuçta sadece kiloya gitmiyor kızım 17 aylık 13 kilo ama 89 cm boyu bakınca zayıf duruyor ama boyu uzun yani ✌🏼