Arbx Merhaba. Babamı kaybettim 😔💔 Yarın hastaneden alacağız. İşlemler nasıl oluyor ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı ? Önce nüfusa mı gitmem gerekiyor yoksa defin izni mi almam gerekiyor ? Sonra ne yapılması gerekiyor vs. yardımcı olur musunuz ?
Ezram2121 Arbx başin sağ olsun canım mekani cennet olsun inşallah ama başka kimse yokmu sen ilgileniyor biraz zor bu işler bide üzgünsün Allah yardimciniz olsun
honeyybee_ Arbx basiniz sagolsun bende annemi kaybettigimde esim kosturdu hic hatirlamiyorum canim ne yaptik ne ettik ama baya kosturmustu
Arbx Ezram2121 Sağolasın canım. Baska kimse sadece yaslı amcam ve hanımı var ben baska sehirdeyim zaten sabah hastanede bulusup babamı alıcaz ben evrak işlerini halledicem o da cami cenaze işlerini halledecek 🤦♀️
YaseminBS Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun :( Şehire göre fark ediyor olabilir. Önce hastane ile görüşün, oradan bilgi veriyorlar. Yoksa belediye ile görüşün. Google “alo cenaze” yazın Belediye’nin o birim numarası çıkıyor, irtibat kurabilirsiniz.
NurCum Ben babam vefat etmeden herşeyi halletmiştim ama defin işlemleri için camiye ve belediyeye haber edin yer tahsis etmeniz gerekiyor. Ve yıkıycak gassal beyaz örtü diyim özür dilerim onu ve bi kaç malzemeyi ücretli bazı yerlerde ücretsiz veriyor sizi yönlendirirler mutlaka sizi. Ölüm belgesiyle gidin ve hastaneden size bi kağıt vercekler babanızı onla alıyorsunuz