Momys_-girl Merhaba anneler. Kızım 10 aylık oldu ve her gören cok sakin bir bebek diyor. Ne sesi cıkıyor ne de gülüyor diyor. Birde emeklemiyor henüz ona da laf ediliyor. Çok hantal bir bebkmiş güya. Sizin bebekleriniz nasıl bnim kızım sakin ama oyle de dedikleri gibi değil yani😶
Elisa34 Momys_-girl ne güzel sakin canım rahatça büyütürsün millet cok biliyor kafanı verme onlara her sakin olan hantal mı oluyo kıskanmışlardır nazar edecekler ya
tenceretavakuskana Momys_-girl hepsı degısık degısık tek tıp olamazlar zaten bosverın ne dedıklerını benımkılerde kudurmus gıbıler dıyolardı bızımkıler 😂yanı cocuk harket ıstyo napım elını kolunu mu baglıyım dıyodum otursa hantal haraket etse bı durmuyo yaramaz dıyolar sız bebegınızı buyutmenın tadını cıkarın bosverın dısarıyı
Deletedmom_13 Momys_-girl insanlar herseyi derler. Şuan 7 aylık tutunup kalkıyor sıralıyor çekmeceleri açıyor o kadar hareketli ve görenin dediği şey Allah sabır versin ayyy ne bu böyle hareketli.. hareketli olsa laf sakin olsa laf yani
buselidunya Momys_-girl İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. Her bebeğe diyecek birşey buluyorlar emin ol. Yaramazmış, sakinmiş, çok yiyormuş, yemiyormuş, emeklemiyormuş, yürümüyormuş daha bir çok şey. Kimseye kulak asmayın, sağlıkla büyütün bebeğinizi🌸
Momys_-girl Deletedmom_13 oyle valla ya ne yapacak bu çocuklar. Hepsi bşr olamaz zaten hepsinin ayrı bir kişilikleri var ama anlamıyorlar
Momys_-girl buselidunya kuşak asmamaya çalışıyorum ama hantal demeleri canımı sıktı. Doktor herşeyi normal diyor
Kadifemsii Momys_-girl kızımın 1 yaşına kadar ne ağladığını gördük ne huysuzluk yaptığını gördük . Hep çok sakindi ama çok hızlı büyüdü mesela 9 aylıkken yürümeye başladı şuan 19 aylık 1 snye durmuyor istediği olmayınca hemen bağırış çağırış 😬😬 her çocuk bir değil ne güzel sakin bir beben varmış keyfini çıkar etrafada kulak tıka
Momys_-girl Kadifemsii aynn canım şükür çok bunaltmaz beni ama emekleme yine cok hareketli olmayınca oyle hantal dediler üzüldüm bende
EsilaGizem Ne güzel keşke benim bebeğimde öyle olsa daha 6 aylık ama anamdan emdigim sütü burnumdan getiriyor, görümcem geçen gün güya kalmaya geldi saat 12 olunca yalvardı eşime beni evime götür diye ben tahammül edemem böyle bebeğe dyor 😂
mucizem3006 Momys_-girl maşallah desinler 8 aylık bebeğim doğru düzgün ağlamazdı bişey olmadığı sürece nazar değdi şimdi mızmız sürekli
Momys_-girl mucizem3006 benim ki de biraz mızmızşığı var ama hareketli değil ondan dolayı hantal diyorlar doktor herşeyi normal dedi
Kadifemsii Momys_-girl olabilir canım ne var bunda . Emeklemeden direkt yürüyenler var belki senin bebişte direkt yürüyecek
buselidunya Momys_-girl ooh herşeyi normalse daha ne, hiç umursama canım boşver insanlar hep konuşur🥲
SetenayCo Momys_-girl sevgili anne her bebek farklı ve özeldir, herkesin her şeyi bildiği korkunç bir dünyada yaşıyoruz. İnsanlar bu halleriyle nasıl zorbalık yaptıklarının, karşı tarafı ne kadar üzdüklerinin ya farkında değiller ya da bunu umursamıyorlar. Robot büyütmüyoruz 6.ayda kesin bunları yapacak, 10.ayda bunu yapmıyorsa kesin problem var diye bir şey yok. Sağlıkla büyütün miniğinizi 😍
Byt28 Momys_-girl tam 1 yaşında emekledi dgününde. Çok mıxmız bir bebek dogdugundan beri. Her çocuk farklıdır takmayın.