Duygu_47 Bebeğim 37 günlük çok gazlı doktor metsil biogia yazdı fakat fayda etmedi. Bir öneri üzerine Vicol damla aldım fakat reçetede 4 yaş üzeri kullanıma uygun diyor aranızda kullanan var mı ?
Deletedmom_61 Duygu_47 kuzum nurse harveys i dene biz ona geçince rahatladık kendin de mutlaka kimyon kullan
Ruzgar123 Duygu_47 ne yapsamda işe yaramadı canım inan pes ettim su 54 günlük bebegim azaldı baya gazı zamanla geciyor
Deletedmom_33 Duygu_47 Bize sab simplex verdi doktor ama dünden beri tatlı elma yağı kullanıyorum karın ve ayak altına bir iki damla elime damlatıp sürüyorum. Geceden beri 6 kez kaka yaptı gaz çıkararak. Yanında ekstra sab simplex ve formine minies probiyotik kullanıyorum
Duygu_47 Deletedmom_61 bu vicol damlada içerik olarak aynı Nurse Harveys le ama korkuyorum vermeye 🥺milyonu rezene ve anasonu tüketiyorum ona rağmen gazı çıksa bile tam bitmiyor sıkıyor kendini uykuda
Duygu_47 Deletedmom_61 bu vicol damlada içerik olarak aynı Nurse Harveys le ama korkuyorum vermeye 🥺milyonu rezene ve anasonu tüketiyorum ona rağmen gazı çıksa bile tam bitmiyor sıkıyor kendini uykuda
Deletedmom_61 Duygu_47 kıyamam kuzuma ya bizde atlattık o günleri gaz yaptığı halde gazı oluyordu masaj yapardım bas bas bagirirdi elletmezdi 😔 zamanla azalır inşallah
Dlaraozturk Sab simplex bence em iyi gaz damlası. Lakin hiç biri tam anlamıyla geçirmiyor. 3 4 ay sabır çekicez 😌