[silindi] Bebegım 2 ay 25gunluk kafasını saga sola cevırıyo kucagımdayken saga sola öne savuruyo yuzustu yatırımca hiç dikleştirmiyo yan öle yatıyo kızlar korkuyorum doktor nöroloji baksın dedi😔
Elner [silindi] merhaba benim kizimda ögleydi doktor hiç bir sorun yok dedi.Çocukdan çocuğa değişir hepsi aynı olamaz zaten bizim 3 ayımız bu ayın 3 ü oldu şimdi tutuyorda başını çeviriyor da oyuncaklarını elinde rahatça tutup kendisi oynuyor da korkmayın yani her gün yeni bir şey yapıyorlar😊
koncuy69 [silindi] Daha küçük benim kızımda öyleydi. Şimdi 3.5 aylık daha iyi tuutyir kafasını bugün ellerinden tuttum ben çekince kendi gücünü verdi kalktı..
asocialmom [silindi] niye korktun ki benimki 3,5 aylık o da yüz üstü koyunca kaldırmıyor kafasını doktor bol bol yüz üstü koy dedi sadece korkma daha erken
[silindi] Elner tesekkur ederım benım oğlumda benle bıdı bıdı konusuyo oyun halısındakı oyuncaklara uzanıyo oynuyo ama boynu kafama cok takıldı insallah bısey yoktur
[silindi] koncuy69 nıye bu doktor böle korkuttu beni ya soruyosun cevapta vermıyo cocuga salak muamelesi yaptı 2 bucuk aylık 6 küsür kılo dedıkı kılodandır belkı. Belkiyle işmi olur🤦🏻♀️
koncuy69 [silindi] Ilgilenmemistir her çocuğun gelişimi farklı. Beebgin herkesle aynı aylarda aynı şeyi yapmayabilir. Daha yeni tutar kafasını benim kızımda öyleydi hacı yatmaz gibi baktım kendisi tutuyor artık. Üzme kendini. Üç aylık olsun bi..
[silindi] asocialmom gevsek bebek sendromundan korktum ne bilim hemen nöroloji gorsun dıyınce korktum