Berensaye Bebeğim 2.5 aylık bu zamana kadar hiç uyumuyordu şükür yavaş yavaş gece uykuları başladı ama bu kez de sık sık uyanıyor her iki saatte bir uyanıyor… İster istemez bu durum beni çok yoruyor … Birkaç aya ile girmek istiyorum bu şekilde olursa çalışmam imkansız gibi bir şey… Var mı bunu aşabilen ya arkadaşlarımdan dinliyorum 8-10 saat kesintisiz uyuyan bebekler var ne yapmam lazım en azından 5-6 saat bari kesintisiz uyuşa öyle işime gelecek ki kendimi ne kadar uyursam uyuyayım uykusuz hissediyorum
PelinByrktr Berensaye 2.5 aylık bebek 8 10 saat uyur mu hiç, gece beslenmesine ihtiyaç duyar. Daha çok minik benim oğlum 7 aylık oldu sana 1 aydır geceleri 5 saat falan deliksiz uyuyor. 2 kere kalkıp emmek istiyor. Emzikle uyumasına rağmen. Küçük annesi biraz sabır
Berensaye PelinByrktr ah ne bileyim arkadaşımın bebeği 8 aylık şuan doğduğundan beri sürekli gece 9.30 sabah 7.30 Muş uykusu ve çoğu arkadaşımın da böyle … 7.30 da emmek için uyanıyormuş sadece ve çoğu bebek böyle eğer böyle olmasa anneler kolay kolay işe gidebilir mi sanmıyorum … beni kızım en fazla 2 saat uyuyor 5-6 saat uyuyan bebekler nesi
PelinByrktr Berensaye benim oğlum da öyleydi 2.5 aylıkken. Yani doğduğundan beri o kadar uzun uyumasj sağlıklı değil ki şekeri düşer bebeğin. Büyüdükçe karaciğer depoları dolar ve daha uzun süre sorunsuz uyurlar. Yani uzun uyumaları sorun olmz diyeyim. Büyüdükçe uykuları düzene giriyor ama kesintisiz uyumuyor benimki hala Eylül de işe dönüyorum o zamana 14 aylık olacak umarım kendi odasında uyuyor olur😃 İişe gidiyorlar ama kolay olmuyor. Arkadaşım 1 saatlik uykuyla gelirdi okula ve derste düşüp bayılmıştı kız bir kere. Zor ama bu yola çıkarken her şeyi kabul ettik sabretmemiz lazım😌
Demetakk 9.aydan bildiriyorum ,gece1 de yatar sabaha kadar abartısız en fazla bi saatte bir kalkıyor,perişanım