Fadimee11csknn12 Merhaba arkadaşlar bugün bebeğime doktor yeterli kilo alamadığı için mamaya başlattı bebeğim 5 aylık düzeltilmiş 4 aylık ve evolvia mamasını başladık bebeğim mamayi içmiyor nasıl yöntem uygulayabilirim içmesi için hem emziriyorum hem mamaya destek
Eylulllllll Fadimee11csknn12 benim bebeğim de 1 haftalık iken evolvia ya başladık . Çok gğzel kilo aldırdı. 1 aylık bebeğimin kilosu 1,200 gram almıs şeklindeydi . Şimdi aynı mamanın antikolik olanını kullanıyoruz . Bu ilkine göre bir tık daha yoğun. Çok besleyici buluyorum bu marka mamayı .
Fadimee11csknn12 Eylulllllll maşallah 🙂 mamayi nasıl icirdiniz benim bebegim alışık olmadığından sürekli tükürüyor
Eylulllllll Fadimee11csknn12 meme mama yaptık hep . İlk bir hafta sadece meme idi . Sarılık belası buldu bizi . Halen kurtulmaya çalışıyoruz Allah’ın izini ile .🙏🏻1 haftalık iken bir pazar sabaha karşı açlıktan ağladığını düşünüp eşimi nöbetçi eczaneye yolladım eczacı vermiş mamayı . 1 ölçek verdin 30 Cc o da gece ve gün toplam 2 3 kez olacak şekildeydi . Çok vermedim . İlk lansionh biberonu kullandım . Şimdi ise baby plus antikolik biberonu kullanıyorum aynı marka emziği de yalnız yalnızca uyku aracı olarak görsün diye uykuya geçişte veriyorum . Meme de devam ediyor hamdolsun. İnsallah sizinkisi de düzelir.🌹