S_seylek60 Merhaba sevgili anneler. Bebegim 2 ay 10 günlük yaklasik 20 gündür saat 17.00 civari aglama krizlerine baslıyor ne yaparsam yapayim susturamiyorum. Memeyi almıyor tepiniyor. Kipkirmizi oluyor hatta. Gaz damlasi kullaniyoruz ama hala gazini benim yardimim olmadan cikaramiyor. Bacaklarini karnina baski yapip uygulayinca cikariyor normalde de acaba acittim mi ben mi bisey yaptim diye yiyor icim icimi. Kimi diyor kulagi agriyodur, kimi diyor enfeksiyon kapmistir cisini yaparken yakar falan. 10 gun once doktor kontrolumuz vardi kansiz deyip damla vermisti. Fakat ne zaman versem kusuyor. Napacagimi bilemedim. Aksam saatleri kabusum oldu resmen. Genellikle aksam uzeri boyle oluyor. Kulaginin agridigini nasil anlarim gazdir diye dusunuyorum ama bilemiyorum cunku ben 3 saatte bir masaj falan yapip cikarttiriyorum gazini.☹
elifiii S_seylek60 kansızlık için olan damlayı değiştirebilirsiniz dr a danısarak. anlattıgınız kolik bebek işaretleri ki gaz damlası yetmiyor olabilir. rahatlatıcı müzikler, kucakta hafif sallanma ve gaz masajı deneyebilirsiniz. Siz de mutlaka rezene kimyon cayı tüketin.
Alyaa S_seylek60 merhabalar. Öncelikle size sabır ve sebaat diliyorum. Kızım 3 ay 25 günlük. Hayr bebeğinizin canını acıtmıyorsunuz yada verdiğiniz damlalar işe yaramıyor değil. Kızınız kolik bir bebek 3 aya kadar neler çektik en iyidoktorlar sıpa masajları uyku ve emzirme danışmanlığı hiç birşeyi yok maşallah kolik olduğu için ve sağlıkla büyüdüğü için ağlıyor. Bol bol kucağınıza alın sevin sarılın mutlaka yannzda bi destek olmalı dye düşünüyorum çnkü tek başınıza sinirleriniz alt üst oluyordur. Sizi çok iyi anlyorm Allahm yardm etsin. Ama geçicek korkmayn sabrlı olun geçicek 😌🌺
Merve123asd S_seylek60 aynı saatlerde ağlıyor ise kolik bir bebeğiniz var kolik müzikleri ile rahatlatabilirsiniz biraz sabır 3. Aydan sonra herşey daha güzel oluyor ☺️
S_seylek60 elifiii kolik bi bebegim var sanirim😑😑rezene cayi iciyorum damla da kullaniyoruz ama etki etmiyor`
elifiii S_seylek60 3. aydan sonra şikayetlerin çoğu azalıyor ancak kiminin 9. ayı bulabiliyormuş. Allah kolaylık versin.
nisan35 elini sürekli kulağına götürüyorsa kulağı ağrıyor olabilir. benim kızım 2 buçuk aylık, o saatlerde enerjisi yüksek oluyor ve enerjisini atmak için oyun halısında yoruyorum. egsersiz yaptırıyorum, gaz için banyo sonrası yağlı masaj da iyi geliyor
S_seylek60 nisan35 onu da bugün soylediler canim bugun gozlemledim ellerini.Yumruk yapiyove yanlarda tutuyo cirpinyo gibi. Kulagiba goturmedi. Ama bi götürüp bakitcam yine de belki de oyledir☹
Happymother Sanırım bebeğin kolik 😔benm kızımda akşam 9 dan 12 e kdr durmadan ağlardı sab simplex kullandım o çok rahatlatmıştı 3 aydan snra yavaşladı bide beyaz gürültü sesi yükleyin telefonuza o iyi geliyor birde ben dua dinletiyordım çoğu zaman rahatlıyodu
S_seylek60 Happymother dogdugundan beri beyaz gürultuyle uykuya daliyor hepsini denedim.Saat akşam beş oldu mu başlıyor aglamaya. Araliksız agliyor. Aguline kullaniyor ama düzenli veremedim hic. Kusuyor damlayı.. Arabda sakinlesiyo 2 saat gezip oyle geliyoruz mecbyren☹😓
S_seylek60 Merve123asd 3. Ayinin dolmasina 20 gün var. Gececekse saglikliysa sabrederim. Tek sagliksal bi durum olmasinda. Sanki biyeri aciyor saniyorum cunku