bisenakillisinzaten Kızıma yoğurt verdikten sonra ağız çevresi kıpkırmızı oldu. acaba alerji mi yoksa yoğurdun asidi tenine değdiği için mi böyle oldu nasıl bilebilirim?
nacar5 bisenakillisinzaten ben 3. gün itibariyle kendini belli edecegini düsünüyorum ama bilemedim ya. Bide anne sütü ve mama alerjisi yoksa bir bebegin yogurda da alerjisi olmaz diye düşünüyorum sonucta süt yani baktığınızda.
bisenakillisinzaten nacar5 anne sütüne yok alerjisi bide sütümden niye belli olmadı da yoğurttan belli oldu onu anlamadım
Irmakprensesinannesi bisenakillisinzaten yogurt inek sütünden yapıldığı için olablir belki sadece inek sütüne alerjisi vardir
DurununAnnesiiii Bende böyle bir post arıyordum. Yogurt tadımımızın 2. Günü çogunluk mamayla besleniyo mamadan sonra neladar beklemeliyim acaba. Yogurt vermek için arka arkaya olursa reakaiyon gösterirmi acaba. İlk bebeğimde o yüzden aklıma takıldı
bisenakillisinzaten DurununAnnesiiii bence önce mamayla beSleyin karnı tam doymasın bir yarım saat sonra tadım yapın en son bida emzirin