Nislina Gryffindor hayır canım da günlük çok zor olur bide tupper saklama kapları var onda mayalıyorum ve tazeliğini koruyor tavsiye ederim
Gryffindor Ben de haftalık yapayım dedim ama doktor iki günlük yapacaksın dedi. Zor olur mu yapması sizlere sorayım dedim baş ediliyor mu? X
Deletedmom6262 Gryffindor Allah aşkına ya her 2 günde nasıl yaparsın bişey olmaz haftada bir yap annelerimiz bizi 2 günde yoğurt yapıp mi büyütmüş 😆
nacar5 4 günde bir mayalıyorum kapaklı kaplar zaten ne olabilir ki sonucta 15 gün bekletmiyoruz bende hic anlamıyorum bazen doktorları 😄 biz 10. gün bile yiyomusuz evde kapagı açılmayan yogurdu
Gryffindor nacar5 Of sormayın ya. Eşim de duydu ya doktoru dinleyelim iki günlük yapalım dedi. Bir sorayım dedim ama zor olur gibi geliyor bana
nacar5 Gryffindor valla canım hicbisey olmadı babyplus yogurt makinesinde mayalıyorum 4 cam kavanoz bayada oluyo yani bitmemis oluyo yogurt 4-5 günü geçirmiyorum abartıyolar eksimedigi sürece ve kapagı kapalı olduğu sürece ben bi sıkıntı olacagını düsünmüyorum