Acelyaumay Yürüteç alan kullanan var mı doktor önermiyoruz dedi ben anlamıyorum ya kardeşlerim hep yürüteçteydi. Kullananlar hangi ayda başladınız acaba
maysa-19 Acelyaumay ben kullandım.zaten çok fazla durmuyor .zararı var diyorlar etrafımda bı Zararini gören yok
MevaninMelegi Acelyaumay 7 aylık olduğunda kullanmaya başladım gün içinde sadece iş yaparken 1-2 saat oda aralıkla koyuyordum bi zararını görmedik şimdilik yaşına gelmeden yürümeye başladı çok uzun süre tutulduğunda daha zararlı olabilir belki
Zlm Acelyaumay ben aldım kullanıyorum 6 aylıktı şimdi 9 aylık ara ara koyuyorum ama benim kızım oturmak hiç istemiuo oyuncaklarla bile ayakta oynuyo beni çok goruyodu o yüzden almıştım normalde almayacaktim. Ama bı zararını görmedim
ipekbocugu Acelyaumay doktor asla dedi zararını şimdi gözle göremezsiniz belki ama ilerde Allah korusun omurga eğriliğine bile yol açabilir
gocebebirbayan Acelyaumay 6 aylıkken bindirdim. Çok durmuyor zaten en fazla 10 dk. 13 aylık oldu 1 aydır desteksiz kendisi yürüyor evin içinde
sumeyyecaglar Acelyaumay kısa süreli gözetim altında oturtmanın zararı olcağını düşünmüyorum zaten 15dk zor duruyor bizim ki. Ona bile şükrediyorum o ara işimi hallediyorum. Biz 6aylıkken başladık 5aylıkken desteksizoturuyordu zaten
NurY Acelyaumay kullandım ama dozunda yani yemek yaparken biraz isim varsa hem o eglendi hemde ben işimi gördüm zararı olmadj
Familyboy Acelyaumay doktorların her dediğine aldırış etmemek lazım çok fazla durdurmadigin sürece hiçbir sıkıntı olmaz ben oğluma kullandım mesela