xwprensesannesii uygulaması olan lütfen hesaplayabilir mi bebeğim bu aralar huysuz atak haftasındamıyız acaba 😪 30mayıs da doğdu cinsiyetimiz de kız
123Masal Ervagizem müsait olursanız eğer banada bakabilirseniz çok memnun olurum 🙏🏻 Beklenen 17 şubattı. 23 ocak 2019 doğmlu kızım bu aralar braz mızmız 🤦🏻♀️ Bakarsanız sevinirim bakamazsanızda canınız sağolsn ☺️🙏🏻
Yenianne_2019 Ervagizem canım birde bana bakarmısın 20 Mayıs tahmini Doğum tarihi 22 Mayısta doğdu erkek bebek
elifsrbs NrYlmzTsr uygulamayı bende indirmek istiyorum ama ücret kısmını faturama el ödeme seçeceğine tıkladığımda olmuyor siz nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz 😌
fatima Ervagizem bu uygulamayı ne kadar kullanabiliyoruz 1 yaş 2 yaş ? ona göre indirmeyi düşünüyorum bende
Kaanefe Ervagizem merhaba benimkinede bakar misiniz tahmini dogum tarihi 27 haziran bebegim 24 haziranda dogdu
Birannebirogul Ervagizem cok olmazsam bende isteyebilir miyim Dogum tarihi 3.4.2019 asıl dogması gereken tarih 21.3.2019 erkek bebek
Ervagizem Birannebirogul şuan atak görünüyor 1 agustos haftasına kadar atak olarak gösteriyor cizelge