Birceninannesi luciferrr b12 ve demir düşük çıkmış. B12 nin büyüme gelişme dönemindeki bebeklerde 300 civarında olması isteniyo. Kırmızı et balık yumurta vs pek sevmiyo galiba bebeğiniz
yigitalpannesi luciferrr tiroit sorunu olabilir TSh düşük çıkmış çünkü kabızlık sorunu bındnan olabilir
Zenily Allah bebeğinize şifa versin ama siz size yardım edene saygısızlık yapan birisiniz o yüzden size yardım etmicem.
Nislina Zenily kız sen iyi hatırlıyorsun demek ben hatırlamıyorum biliyor musun 😂belki de tartıştığım kişilere 2 gün sonra canım demişimdir
Birceninannesi luciferrr anladım emiyorsa sizdeki eksiklik bebeğe de geçer. Sizin de takviye almanız gerekebilir. Ek gıdayla da kısa sürede toparlar her bebekte olabiliyo geçmiş olsun
Dorukata1 luciferrr referans aralığı yaziyo bak sağ tarafta b12 300 üzeri olmasıazim bebeğin küçük mü
berna_demir luciferrr Demir ve b12 eksikliği var ama tsh’ın bebekteki anlamını bilmiyorum bilmeden yorum yapmak istemem. Demir ilacı kullanmıyor muydunuz acaba
yigitalpannesi Dorukata1 tamam ben yanlış yazdım düşük çıkması troitlerin fazla çalıştığını gösterir diye biliyorum yani tabi en iyi yorumu doktor yapar