Bayatt Kızlar oğlum iki gün sonra 9 aylık olacak ama emeklemiyor yüz üstü düştümü bağırıyor ağlıyor emeklemiyor emekleme pozisyonu alıyor ama gitmiyo sizce ne yapayım bu durumla karşılaşan var mı acil fikir verin bana 😊
nisaballinannesi Bayatt ben spaya götürmüştüm etkisi var mı bilmiyorum ama ertesi gün emeklemeye başlamıştı birde çok sevdiği oyuncağı önüne koyardım hep ulaşmak için çaba sarf ederdi
Banaannede Bayatt benim yeğenim emeklemedi. Direk yürüdü. Emeklemeyi yürüdükten uzun bir süre sonrs öğrendi. 😊
Leylaa_ Bayatt kızım 9 aylık olacak yeni tam tur donmeye başladı 😂 poposu üstü gidiyor oturunca alacağı şeyi alıyor Yüz üstü dönünce gitmeye çalışıyor . Her bebek farklı herkes emekleyecek diye bi şey yok direk Yuruyede bilir
Htcates Bayatt canım bende aynı durum kızım 10 aylık olucak daha emeklemiyor doktora sordum normal dedi emeklemeden yürüyebilir benim kızım ayakta durum adım atmaya çalışıyor emekleme şekline koyunca ağlıyor yani aynı durum merak etmeyin 🥰☺️
Bayatt Leylaa_ inşallah milletinde ağzı torba değil ki büzesin 😬 ama inşallah tabi adımlarını atıyor ama sürünüyor yani
Bayatt Htcates Benim oğlum da öyle yere koyuyorum oyun halısına herşeyi önüne koyuyorum ama yok yürütüyorum yürüyor destekli ama bilmiyorum birde ilk biraz tedirginim ;)
nngs Bayatt vaaar :) benimki 11 aylık hala ama hala emeklemiyor. Koltugun kenarında ayakta durabiliyor ama yüzüstü yatırdığım anda seninki gibi. Tembel doğurmuşuz galiba😃😃
Mrwygmr Bayatt emkelemiyorsa tadını çıkar benm 7 aylıkken emekledi şuan bir saniye tek bırakmaya gelmiyor 😀