Ecrininannesi58 Bebegim elli günlük yaklaşık bi haftadır kakası koyu yeşil emerken aglıyo gazı mı var yoksa karnı mı agrıyo anlamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba
birmelekannesiiio Ecrininannesi58 mama mı kullanıyo canım sarı ve yeşil kaka bebeklerde normal korkma vitamin falan veriyorsan oda yapar
Sitrea Ecrininannesi58 yesil kaka alerji belirtisi ama her yesil kaka alerji değil tabi kusma huzursuzluk mukus varsa alerji olabilir
Sheqermom Ecrininannesi58 ön sütü çok alan bebeklerde görülür yeşil kaka yağlı süte gelmeden uyuyorsa mutlaka sebebi budur endişelenmeyin bu arada proteinden zengin beslenin gazı olmaz bi göğsünüzü iyice boşalttıktan sonra diğerini verin düzelir
Ecrininannesi58 Sitrea sütü çok kusuyo ama çok emdiğindedindir dedikleri için pek önemsemedim kakada bazen mukus oluyo yaparkende aglıyo bazen
DoraKizimm Ecrininannesi58 Yani şöyle söyleyeyim. Yeşil ve Mukuslu kaka tek başına problem değil. Takip edin. Kaka sayısı çok artarsa ishal gibi olursa ve kakada kan gelirse o zaman bir alerji uzmanina gösterin. Siz yediklerinize biraz dikkat edin. Karbonhidrat ve şeker ağırlıklı yemeyin bir süre dengeli beslenin. Düzelir inşallah
Ecrininannesi58 Sheqermom iyice bitermeden uyuduğu için emmeden önce sagıyorum yağlı sütü içiyo aslında ama her zaman sagmıyorum su ihtiyacınıda gidersin diye annem sen çok su içiyorsun sütün yağlı degildir diyo haklı mı acaba
Sheqermom Ecrininannesi58 bol bol su için sudan kısarsanız sütünüz azalır çok uzun uyumuyorsa uyandığında aynı göğsünüzü verin yada dediğiniz gibi sağım yapıp içirin biberon harici bişeyle o birde sağım yaptıktan sonra sütünüze bi çay kaşığı zeytinyağı koyup verin kilo aldırır kalorisi arttığı için
Nislina Ecrininannesi58 sağlık ocağına bi göster canım yakınsa veya dokun kulağına bak bakalım susuyor mu ağladığı zaman belki hava gitmiştir veya su kaçmıştır