Busraaa333 Merhabalar kızım 5,5 aylık 3 aylıktan beri saçı konaklanıyor 1 aydık düzenli olarak mustelanın Konak önleyici şampuanını kullanıyoruz ama hiçbir işe yaramadı. Bitkisel bişeyler bir çözümü var mı acaba ?
Bglmm Busraaa333 ben bebek yağıyla bir kere beklettim duş öncesi yarım saat taradım tarakla yumuşayınca bir daha da Konak sıkıntısı yaşamadım deneyin isterseniz
Serenaycaner Busraaa333 mustelanın konak kremi var benimkide 3 aya kadar konak oldu sonra doktorumuz söyledi kullandım bir hafta düzenli olarak çok şükür hiç birşey kalmadı
Elfelf475 Busraaa333 hiç krem falan kullanmadık biz duştan on dakika önce zeytinyağı sürün pamukla masaj yapın yıkarken tarayın
Sblatc Busraaa333 benim kızımda da oldu 3 aylık olmak üzere. Banyodan 1 saat önce başına zeytinyağı sür banyoda yıka yumuşasın çıkınca şu bebeklerin tarağı oluyo ya yumuşak değil de plastik olan onla tara çıksın. Bitene kadar böyle yapılması gerek diye biliyorum. Olmazsa eczanelerde konak temizleyici varmış ondan alın
Bglmm Busraaa333 bilemedim kullanmadığım için zeytinyağı için bir şey diyemem çözümü bebek yağında bulmuştum
Busraaa333 Elfelf475 hmmmm peki nasıl bi tarak olacak derisi o kadar yumuşak ki korkuyorum bu yumusak olanlarla olur mu bi de arınıyor nu acaba kolayca
Asyadkmn60 Busraaa333 ince sık aralıklı tarak eczaneden alabilirsiniz ama ben ondan almadim eskilerden bilirsiniz erkekleein biyik sac taraklarini ince sık taraklar ondan aldm bebe yagi surdum 10 dkka 20 dakka bekletip banyoda taradim tekrarlamdi bidaha da hakiki zeytinyagi da kullanabilirsin
Elfelf475 Busraaa333 Konak tarağı var eczanelerde sert oluyor öyle yumuşakla gitmiyor maalesef ama zaten yağ onu yumuşatıyor ve döküyor pul pul
birmelekannesiiio Busraaa333 zeytinyağını sür canım biraz bekle sonra sık taraklar varya erkek tarağı onla geri doğru tara her duşa girmesinde yap bitiyo ben 2 kere yaptım bidaha olmadı
Syyyy Busraaa333 bübchen marka bebek yağı aldım kafasına biraz sürdüm beklettim Konak tarağı ile yavaşça taradım sonra yıkadım konaklar gitti bida olmadı bakalım inşallah olmaz
AsyaNaz Busraaa333 canım duştan önce bebeğin kafasına zeytinyağı ve pamukla masaj yap iyice yedir yarım saat kadar beklet. Sık tarakla tersten tara ve duş aldır bebek kesesiyle de güzelce kafasını kesele hızlı tek ve kalıcı çözüm. Daha da çıkmaz
Gmznr2909 Busraaa333 zeytinyağı benimde oğlumda var ben ilk başta konak olduğunu anlamadım doktora gittim doktor dedi ki haftada 1 kez bebek yağı veya zeytinyağı sür 2 ile 3 saat arası bekle sonra yıka saçta dökülme olabilir tekrar çıkacaklar 3 oldu yapıyorum bebek yağı ile baya geçti ve dökülme olmadı
Nislina Busraaa333 ben zeytinyağı bebek yağı aspirinle zeytin yağı hepsini denedim geçemdi canım karbonatlı su yaprım sürdüm o yumuşattı kaldırdı bize de acil doktoru söylemişti
MevaninMelegi Busraaa333 çok fazla olmamıştı ama hakiki zeytinyağına karbonat karıştırıp banyodan 1-2 saat önce saçının ters yönüne doğru mendille sürüyodum çok uzun sürmeden geçmişti
Nil2736 Busraaa333 ben zeytinyağ sürmüştüm. Şapka takıp 3 4 saat beklettim. Sonra tarakla yavas yavas kazıdım. Sonra duş. Mustela konak önleyici ile yıkadım. Çok çok az kaldı. Kafa büyüdükçe iyice geçiyor.