Zeynep1903 Merhaba kızlar ilk bebegim oldugu için tam bilemedim 28 günlük bebegim kalça kontrolune normal kendi cocuk doktoruna mı randevu alıyoruz yoksa baska bölüm mü ? Doktorla esım konusmustu ben yoktum o yüzden esimde tam emin olamadı sormak istedim
Denizgozlum Zeynep1903 çocuk doktoruna alırsanız aynı gün içinde ortopediye yönlendirebilir.ama direkt ortopedi doktoruna da randevu alabilirsiniz çünkü orada bakılıcak. Ben 40 günlükken gitmiştim. Çocuk doktoruna gittim.hem göze hem kalça için ortopediye yönlendirdi. Hepsi aynı gün olsun bitsin dedim
Selcan Zeynep1903 cocuk doktoruna alıyorsunuz hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama sağlam cocuk yenidogan bölümü oluyor oraya hasta çocuklar gitmiyor çoğunluk yeni doğan kontrol amaçlı gidiliyor varsa ordan randevu alın yada direk gidebilirsiniz ama yoksa normal cocuk doktorundan alin
Bebegimm1 Zeynep1903 hastaneyi arayip kalca usg icin randevu alicam diyin benmkini radyoloji bolumu yapmisti ona gidicegim gun cocuk doktoruna da randevu aldim omce cocuk doktorun yanina ugradm kalca usg icin geldm dedm sistemden giris falan yapti galiba sonra radyoloji doktorun yanina gittim sonuc hemen orda cikiyor o kagidi da cocuk doktorunuza goturuyorsunz bu kadar
Nislina Zeynep1903 canım ben direk çocuk doktoruna gittim o hemen zaten ultrasona gönderdi yani ortopediye felan değil sonra bakıyorlar zaten doktorun sistemine düşüyor bu kadar
Zeynep1903 Denizgozlum Selcan Bebegimm1 Nislina Tugba06 glsma06 teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun. İstanbuldayım bu arada o zaman ben yine ilk muayene falan gittigimiz cocuk doktoruna randevu olusturayım o yönlendirir sizin dediginiz gibi 🌸 çok sagolun 🤲🏻
Tugba06 Zeynep1903 biz bugun kontrolümüz de kalca ultrasonu u da yaptırdık. Cocuk doktorumuz direkt ultrasona yönlendirdi. 2 dk da cekildi
limonkolonyasi Zeynep1903 kendi doktorumuza randevu aldık o yonlendirmisti usg çektirip sonunu göstermiştik doktora zaten 5 10 dakikalık bisey
serebro Zeynep1903 hastaneyi arayıp kalça usg için randevu alın sonra sonuç göstermek için ayriyeten cocuk doktoruna da çıkmıştık biz
Elifinannesii_ Bende bu konuyla alakalı post açacaktım. Çok faydalı oldu 🌸 Bende çocuk doktoruna randevu alayım ☺️