Dila97 Kizlar bebelac devam sutu kullaniyorum 150 ml e 3 olcek koyuyorum kullanan varmi siz nasil yapiyosunuz acaba azmi yada cok mu koyuyourum ustunde ayina gore daha fazla yaziyo bana da cok gelir gibime gwliyo. Oglum 5 bucuk aylik.
Bebegimm1 Dila97 arkasinda yaziyor kullanimi 5 bck aylik bebk doydugunda fazlaligi diliyle iter istedigi kdar yapin yesin.mamanin olcegini yanls hazirliyorsunuz mama yerine su içmiş oluyor nerdeyse bebeginiz
DamlaKardelen_ Dila97 mamasını az koyduğunuz için yeterli besin alamaz su şişirir sadece biz 9 aylığız 120ml 150ml arası içiyor 150ml 5 ölçek mama koyuyorum
Seherekincikan Dila97 doğrusu üstünde yazandır. Bende bebelac kullanıyorum. Senin ölçüne göre yaparsan bebeğin çok çiş yapıyor ve ishal şeklinde. Kilo alımı düşüyor. Ben denedim arasını buldum. Mesela 150 /3 değil 150/5 de değil. Tam ortası
EsilaGizem Canım az koyuyorsun ben 150 ml 5 ölçek koyuyorum ve uzun zamandır kullanıyorum 6 aylık olduk bizde
Dila97 EsilaGizem tamam canim yeni 1 ay oldu aslinda baslayali hep oyle koydum bundan sinra boyle yaparim tesekkur ederim. Ha bide 6 ay olunca 2 ye gececgiz.
Dila97 Bebegimm1 evet suan onu fark ettim uzgunum . Bu yuzden doymayip 2 saatte bi mama istyodu yavrumm .
Dila97 DamlaKardelen_ ben doymadgini dusundgum icin buraya yazdim gece 2 saatte bi uyaniyo mama yapio veriyorim hemen uyuyo gunduzde 1 bucuk 2 saat demeden acikiyo demekki olcegi az koydugim icjnmis.tesekkur ederim bu arada🤗
Dila97 Seherekincikan aslinda kilosu az diye doktor baslatti mama ya hepde boyle verdim cok guzelde kilo aldi ama gece 2 saatte bi kalkyo ve sanki hic doymuyo gibi bakiyorum netten herkes diyo 3 4 saatte bi mama veriyoruz diye bense surekli veriyorum acqba 2 ye mi gecsem diye dusundum doyurmuyo diye.
Goksuderenberen Dila97 az koyuyorsun cnm 3 ölçek 90 cc oluyor şu iciriyosun sen sadece 5 ölçek koyman kzm üstünde yazıyor ztn
YoldasYilmaz Dila97 30 cc ye 1 ölçek şeklinde yani 150 cc veriyorsanız 5 ölçek koymanız gerek.suyu fazla koyacağınıza 3olcek yetiyorsa 90 cc su koymanız gerek.yonteminiz yanlış
Dila97 YoldasYilmaz yontem degil aslinda mama sisiriyo diye az koysam sqnki daha az sisirecek gibime geldi ilk cocugum tecrubesizim tessekur ederim 🤗
YoldasYilmaz Dila97 suyu cok koymayın ozaman bi faydadi olmaz çünkü.99 çünkü suya 3 ölçek yapin en azindan faydasını görür. Bu arada birbirimizden öğreniyoruz 😉
YoldasYilmaz Dila97 Biz suan 3 numaradayiz mamanin bitimi hep zamanına denk geldi. Ama gelmesede cok sorun olmaz,bikacgunle .