Mirayasel42 Kızlar doğum yapalı 27 gün oldu bugüne kadar yoktu dün farkettım özel bölgenin hemen aşşagısında bır yara var açılmış bıraz acaba dikiş mi tutmadı böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım sizce
frambuaz Mirayasel42 kaynayan dıkıs atılıyor diye bılıyorum artık nasıl acılma olmus kı doktora git hemen enfeksiyon olmusmasın, bende suan ız fılan hıcbısey yok hersey aynı 😃
Oylesine_biri__ Doktora git bence zaten 1 aylık kontrolu için gitmiştim rahime bakmıştı doktor Benim dikişler 38 gün filan dökülmedi doktor ebeye gönderdi aldırdı o zaman sorun varmı sormuştm tutmuş mu dikişler diye öyle ögrendim sende görün derim
Mirayasel42 Oylesine_biri__ benım de düne kadar bişey yoktu hıc dün farkına vardım tek bir yerden kan gelince baktım doktora gıtmek en iyisi banda 40 gün sonra gel demişti
Mirayasel42 glsma06 bazen kanıyor bazen kanamıyor ve böyle hanı elimizi biraz derin keseriz de açılır hafif öyle birşey
Zhrii Mirayasel42 o bölgeni uyusturup tekrar dikiyorlar benim de patladı hiç hissetmedim bile patladiğini en sonunda yuruyememeye başladım hemen acile gittim
Mirayasel42 Hilalyrdkl yok dikişlerim görünmüyor düşmüş düşeli baya oldu 15. Gün düşmüştü ben bu yarayı dün farkettim
Hilalyrdkl Mirayasel42 tekrar dikiyor canım toparlansın diye öyle biliyorum . Dikişlerinde baya erken düşmüş . Benim 1 ay sürdü düzelmesi
gulserennn_12 Mirayasel42 benimde dikişlerde açılma oldu canım kıpkırmızıydi dikişlerin olduğu yer doktor pansuman ve bı ilaç daha verdi onları kullandım 2 3 hafta doktor birleşmezse dikiş atarız dedi ama birleşmiş ondan dikiş atılmadi
GlgnOlgun Benimde bir dikişim atmıştı antibiyotik kullandım ama kanama falan yoktu çok açıklıkta yoktu sonra kaynadı
gulserennn_12 Mirayasel42 ama benim şuanda dikişler Birleşmiş gibi değil atılsa belki böyle olmazdı tabi seninki öyle olmayabilir sen doktora git bakalım