Merry-01 Yakınlarda çocuğunu devlette sünnet ettirebilen var mı? Yoksa son çare özel hastane… Fiyat bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
Isteboylebisey Merry-01 ben Keçiören ilgin tip merkezinde yaptırdım 9 ay oldu tam. 600 TL idi. Doktoru çok sevdik çok ilgiliydi
Mugerrr Merry-01 cumartesi günü A life hospital de yaptıracağız lokal anestezi ile 1500 TL. Şehir hastanesine ve Etimesgut devlet hastanesine sordum yapmıyorlarmış bizde özel hastanede yaptıracaz.
papatyasevdalisiii Merry-01 dr onursal yıldız mükemmel hoca 500 e yapmışdık şimdi ne kadar bilgim yok ama acayip ilgililer bi daha olsa oraya giderim yine
Elele Merry-01 devlette genelde 6 yaştan önce yapmıyorlar sadece bir yer vardı Sünnet kliniği olan zekai tahir miydi emin değilim ordan da randevu almak işkenceydi son çare Vedat Ali Canoğlu ya yaptırdık buradaki arkadaşların önerisiyle memnun kalmıştık
Merry-01 Elele bizi özele muhtaç ediyorlar valla çocuklar erken sünnet olmayınca psikolojileri bozuluyor pandemi de bahane oldu teşekkür ederim cevabınız için son çare özele gideceğiz
Elele Merry-01 ben de çok araştırdım götürdüm 6 yaştan önce yapmıyoruz dediler bi tane var ona da randevu bulmak imkansız çocuk büyüyor diye özele gittik mecbur