Traumengel şöyle söyliyim benim oğlum meme verme maksadıyla değil, diğer kolumu kullanabileyim diye koluma yatırımca(meme emme pozisyonu gibi) çığlık çığlığa ağlıyordu durum o derece vahimdi yani. Ne yaptınız dersenizde çok fazla araştırdım emzirme danışmanlarıyla görüştüm ama herhangi ücret verip danışmanlık almadım. Fikirlerini aldım postlarını okudum vs. Doğru değil belki ama bebeğime biberon vermemekle başladım. Çok çok acıkınca kadehle yada kaşıkla verdim. İlk 2-3 beslenmeyi böyle geçirdim. Sonra meme denedim tabi ağlamalar çığlıklar. Neyse çok acıkınca tekrar kadehle. Biberonu unutmasını ve meme emersen bildiğin yöntemle doyacaksın yoksa kadehle daha zorlanacaksını anlatmaya çalıştım. Tabi bu anlattıklarım bir haftaya yakın bir zaman diyebilirim. Sonra kucağımda gezerken emzirmeyi denedim çok açken denedim uyurken asla almıyordu anlıyordu zaten. Saç kurutma makinası açıkken, arabada giderken denedim hep denedim. Bir süre sonra baktım yan yatırdığımda ağlamıyor ve birgün bi baktım arabada giderken tişörtümü yalıyor (göğsümü) hemen denedim ve aldı ilkdefa zorlamadan ben şok ! Ama tabi 1 ay geçmişti bu arada ve ben sürekli ten tene temas (süresiz) birlikte banyo yapmak ve bu arada zorlama yok memeyi teklif var ısrar yok soğutmadan nefret ettirmeden. Derken derken alıştı ama ben hiç pes etmedim bazen çok aç kaldı kıyamadım biberonla verdim vs ama hiç bırakmadım hep denedim ve inandım çok istedim çok şükür oldu 🙏🏻 Sizde deneyin lütfen
Beyzanur
Evet hemde çok fazla geldi sabahları özellikle uyandığımda taş gibi göğüslerle uyanıyorum ve hasta oldum grip geçirdim ama hiç sakınmamama rağmen bebeğim hasta olmadı gerçekten 🙏🏻