UmayGmz Siz hangi sebzeyi verdiniz önce ben bal kabagı yada havuç vermeyi düşünüyorum yoğurtun 2. Günü bugün
OncedenGurme UmayGmz yeşil kabakla başlamıştım ben. Ama yazın köyden getirtip buzluğa koymuştum. Mevsim sebzelerinden başlamanızı öneririm. Bal kabağı, havuç, pısasa, brokoli olabilir mesela
sumeyyecaglar UmayGmz bende patates, havuç, brokoli, balkabağı verdim sebze olarak 6buçuk aylığız. Brokoliyi zor yedi yoğurtla karıştırarak püre verdim severek yedi
ofkelisirin UmayGmz havuç verdim sevemedik Bi türlü 😅 yogurda karıştırdım çok az püre gibi öyle yedi Patates verdim armut verdm çok seviyor
tineanigra UmayGmz karnabaharla başladım tatlı patatesle bitirdim en tatsızdan tatlıya gittim doktorumuz öyle önermişti
nacar5 balkabağı verdim cok sevdi birsürü şey verdim hepsini yedi ama havucu ne yapsam yediremedim anlıyo herşeyin içine koydum yok suratını ekşitiyor😄
UmayGmz nacar5 anladım peki ilk yogurt zamanı 2 ögün mü verdiniz yoksa tek mi doktorumun verdigi kagıtta 2 ögün yazıyor
UmayGmz OncedenGurme anladım peki ilk yogurt zamanı 2 ögün mü verdiniz yoksa tek mi doktorumun verdigi kagıtta 2 ögün yazıyor
UmayGmz sumeyyecaglar anladım peki ilk yogurt zamanı 2 ögün mü verdiniz yoksa tek mi doktorumun verdigi kagıtta 2 ögün yazıyor
tineanigra UmayGmz tadımlarda 3 gün kuralıyla ilerledik 1 kere verdim sadece günde. Tadımlar bittikten sonra öğüne döndük.