Momsbabyy Oglunun_annesi Aşı vurulmadan 1 çay kaşığı calpol verip götürüyorum ben ne ateş ne ağrı ne huysuzluk hiç bişey olmuyor. Çpk araştırdım çok doktora sordum bazısı önermiyor evet ama versen de olur vermesende diyor. Aşının etkisini kaybetme gibi bir durum söz konusu bile değil öyle saçma şey mi olur☺️
Tugba06 Oglunun_annesi aşı vurunmadan sakın calpol verme bize oyle demişti doktor. Aşının etkisini yok ediyormuş. Yani ası Bi işe yaramıyor. Bize vurunduktan 1 saat sonra calpol verin demişti
Ayse252125 Oglunun_annesi öncesinde verme bence çocukta belki hiç bir belirti olmayacak benim oğlumda olmamıştı 4. Ay aşısında ağlama huzursuzluk ve ateş oldu ondan sonra verdim öncesinde verilmez
thecamellia Oglunun_annesi aşı olmadan bişey verilmemesi gerekiyor diye biliyorum ateşi çıkınca zaten calpol verin düşürüyor
Meriyyy Perşembe günü olduk bizde 2.ay aşımızı biraz ateş ve huzursuzluk oldu calpol verdim ateş düştü ama huzursuzluk 2 gün devam etti ateşi olmadığı için o 2 gün ilaç vermedim oğluma
sadeturkvatandasi Oglunun_annesi aşı yaptırmadan önce calpol vermek çok gereksiz kızım 6.ayına girecek şimdiye kadar hiç bir aşı ateş yapmadı. Neden durduk yere calpol vereyim ki çok saçma.