Ayxanimm19 Kizlar sanki sütüm azaldi.3 ay 9 gunluk oglum var il 2 bucuk ay memelerimin süt doldugunu göruyordum.amma simdi eskisi gibi dolmuyor...bana süt artiran seyler soyleyin lutfen.sizlerin deneyibde yarar gordugu seyler.yardi. edin.
Deletedmom115 Ayxanimm19 Bebeğin doyuyor bundan emin misin? Eğer doyuyorsa göğüslerin terbiye olmuştur yani sütün var ama yine de yumuşak olur bebeğin ihtiyacı kadar süt üretir.
Ebruferit Ayxanimm19 benimde o ayda öyle oldu artık yumuşak goguslerm dolmuyor ama emince iniyor süt galiba terbiye olmuş canım senin goguslerinde takip et bebeğin doyup doymadigini ben herseyi denedim ama hala ayni
Seral Ayxanimm19 bulgur pilavi yesil sogan dereotu ve bol bol su cok isi yarıyor yani bnde ise yaradı öneririm dene bi
Ayxanimm19 Nemis_moms he Azerbaycanliyam..sizde?bizde mamamgil deyirki cay ic sudum olsun.mende deyirem cay ziyandi internetde su deyir ic.heqiqetende cay sud artirir?
Ayxanimm19 Deletedmom115 bazen yedikden sonra cok sakin olub uyuyor.bazen huysuzlaniyor..ama sikinca süt geliyor
Nemis_moms Ayxanimm19 yo cayi bilirem men. Ammaki mende bele bi mentig varki eyer sudum varsa caya bele ehtiyac yoxdu yediyin her hansi yemekden bele sudun olacag. Menim sudum yox idi ne qeder seyler etdim yene olmadi
Deletedmom115 Ayxanimm19 Tamam canım o zaman sütün var sadece göğüslerin eskisi gibi sert olmayacak ama yumuşak diye de sütün yok anlamına gelmiyor var yani
ftmnrt Ayxanimm19 göğüslerin terbiye olmuş cnm bebeğim 2.5 aylık benimde öyle oldu artık süt dolunca sisip tas gibi olmuyor ama sıktıgımda süt geliyor diyosun bol su icmeye devam et sütün vardır. bebeğin doydugunu çişli bezlerinden anlayabilirsin ağırlıgına bak bezlerinin. doymuyorsa da aylık kontrollerinde ortaya cıkar zaten
Deletedmom115 Nemis_moms Canım sen çayı boşver fazla çay kansızlık yapar sen su iç sürekli güzel beslen yeterli.
Ebruferit Ayxanimm19 kaç gündür yapmıyor benim oğlumda 5 gün yapmadiginu bilirim anne sütü alanlar 10 gine kadar yapmaması normal çiş nasıl yapıyor mu şimdi bile 2 güne bir 1 güne bir yapıyor kakasinj
Nemis_moms Deletedmom115 bende sut olmadi 4ay sut verdim daha sonra cocuk yemedi sut. Sut verirken ciglik atiyordu ama mama verirken guzelce yiyordu
Deletedmom115 Nemis_moms Olsun yine 4 ay kadar vermişsin bundan sonra da mamayla beslenir sonrada ek gıda verirsin.
ulkununannesi Ebruferit iki defa onuncu günde yaptı bebeğim ben de normal sanıyodum ama değilmiş hemen ultrason istedi doktorumuz böbreğinde genişleme çıktı. bence öyle bi sorununuz varsa beklemeyin
Ebruferit ulkununannesi yaptırdık canım ultrasyon bir sıkıntı çıkmadı şükür rahat ol kafanda sütum az yetmuyir düşüncesini çıkar her annenin sütü bebeğine özeldir yetmiyorsa da mama var çok şükür canım mama ile buyuyenlerde bebek