Simgeenrrrr06 16 ayız bu ayına kadar bi kaç sefer avakado yedi oda zorla avakado her gün verilir mi bebeğe bide kilo aldırır diyorlar doğru mu
Makaron_88 Simgeenrrrr06 kiloyu bilmiyorum ama 1 yaş benim bebeğim ve hemen hemen her gün veriyorum çok seviyor oğlum besin değeri çok yüksek onu söyleyebilirim
birtutamsac Simgeenrrrr06 kilo aldırmaz bence ama sağlık açısından iyi olduğu için haftada bi kaç kez verilebilir her gün yerseler bıkabilirler
Zeynebinannes Simgeenrrrr06 haftada 1-2 kere mutlaka veriyorum ama tek verdiğimde pek severek yemiyor o yüzden muzla karıştırıyorum
Mlkko Simgeenrrrr06 ben haftada 1 avokado veriyorum. Hee gün versem yemez cünkü zaten ek gida yemeye direniyor bu aralar 🤷🏻♀️
Zeynebinannes Simgeenrrrr06 tadı tek başına pek güzel gelmedi bende hiç yememesindense karıştırıp veriyorum
Musam Simgeenrrrr06 her gün avakadonun 3/1 ini veriyorm suan oglum 9 ay 6 günlük biraz önce de muzla karıştırıp verdim
Rika Simgeenrrrr06 ben kare kare kesip veriyorum ezme yapmiyorum. Muzla avokadoyu kesip onune koyuyorum, karisim yemiyor. Sadece parmak gida ile besleniyor
Elfvli Simgeenrrrr06 kizim suam 18 aylik. Ek gidaya geçtiğimiz günden beri düzenli olarak tüketmesi için alirim. Tek başına kilo aldırdığıni söyleyemem ama avokado yağ bakımından faydalı bir besin.
Rika Rika Evet kilo aldiriyor, icinde saglikli yaglar oldugu icin wc ye de rahat cikiyor. Hem de cok faydali.
senamiray Simgeenrrrr06 çok faydalı anne sütüne yakın diyorlar içeriği ben muzla birlikte yulafla ezip veriyorum geceleri cevizde koyuyorum tatlı severse bal pekmez koyabilirsin
unkurabiyesii Simgeenrrrr06 10 aylık her gün yarım avokado yer. Bizimkinin eline veriyorum bir şeyle karıştırmadan bayılarak yiyor. Tek nasıl yiyo hayret ediyorum tatsız tuzsuz 😂