2603 38 günlük bebeğim var bu zamana kadar çok güzel emen bebek 1 gündür bir şey oldu emmiyor emse bi kaç dakika onu da kusuyor ya da boğulcak gibi oluyor ne yapacağım bilmiyorum bilgisi olan var mı
Goktugunannesi1234 2603 atak haftası olabilir annesi hiç gergin olma daha çok meme reddi yaşarsın. Kucağında zıp zıp yaparak emzirmeyi dene supurge yada fön makinesi sesi ile tutturmayi dene. tutmayinca gerilme sakin bir yarım saat sonra tekrar dene.
Goktugunannesi1234 2603 kusması da ya normaldir yada gazı vardır çıkarmaya çalışırken kusuyodure. Benim oğlum da gazı olunca hem memeyi tutmazdi emmek istemezdi tutunca da kusardi. Neyden kaynaklı olduğunu cozmen lazim
__asyanil 2603 sütün doluysa tazikli geliyor bebekler hoşlanmıyor yumuşak meme seviyolar biraz sağ öyle ver bide 2 saat geçsin bide öyle dene değişiyolar bnm kızlarda öyleydi
momand_dad12 2603 sütünüz tazikli akıyorsa o yüzden tıkanıp emmek istemeyebilir makas tekniğiyle emzirmeyi deneyebilirsiniz veya göğsünüzü biraz sağıp öyle emzirmeyi de deneyebilirsiniz
2603 Goktugunannesi1234 düne kadar çok güzeldi her şey bi an da oldu emmeyince aç kalacak diye korkuyorum çok
2603 Zennep hani 2 saatte bi emzirceksin diyorlar ya onu geçirmek istemiyorum almayınca almıyor bişe olur diye korkuyorum
Yeniaanne 2603 gazdandır büyük ihtimalle zorlama canım kusmasıda ya fazlasıdır ya da gaz çıkarıcam diye uğraşırken çıkandır