Saudade Ana olmak bebeği uyuturken açtığın pışpış+süpürge sesini bebek uyuduktan sonrada instagramda gezinirken arkaplanda kapatmayı unuttuğun sestir…… 😁
kitapkurdubebeninanasi Saudade ana olmak ona söylediğin ninnileri o uyusa da bulasik yikarken farkında olmadan kendi kendine söylemektir🤣
Zeliff Saudade ana olmak bezini her açtığında ters giden bir şey varmı diye kakasinin rengine kadar bakmaktır😅
eminedmrr Ana olmak bu saatte kalkıp canavar oğlunla oyun oynamaktır 😅 zorla uyuttum şimdi sallıyorum
MatmazelDeniz kitapkurdubebeninanasi bak bu bende oluyor😁 bazen evi süpurdüğümde kendimi dandini dandini dastana derken buluyorum😂 birde şey var ninni söylerken yorulup icimden devam ediyorum sanki bebek duyackmis gibi 🤣
seymabykn Denizzz88 oyy evet kokusuna aldırış bile etmiyorsun bide farklı kaka rengi olunca internetten açıp görsele bakıyorsun 😂😂😂
erdeminannesi12 Saudade ana olmak önceden çıt sesinden rahatsız olup şimdi sabahlara kadar pış pış+süpürge sesiyle uyumak 😂
Ekvatoral Saudade ana olmak herkes bebeğine belli bir yere kadar dayanabilirken. Senin derdini bulmaya çalışman ve pes etmemen demektir.