Metos-mom Kızlar aklı olan alış veriş yapmasın, çok kötü bi site , kumaşı kalitesz birde farklı renk geliyo ürünler
Leyla0613 Metos-mom instagram evşen bebeden bende dolandırıldım daha tövbe ettim instagram sayfalarından birşey almam
Anneyimm2 Metos-mom bende sürekli orayı takip ediyorum güzel sayfa diyordum yazlıklar hosuma gitti sıparıs vericektım teşşekür ederim
Leyla0613 Minikyavrum755 ben 6 takım almıştım bazılarının kumaşları çok iyiydi bazılarının naylon karısımlı hiç iyi değildi. Ama en azından güvenilir muhattabın var iade ve değişim var
Balin_annesi Metos-mom bende bebefendi_ sayfasından dolandirildim ordan da sakin alışveriş yapmasin kimse
talula Metos-mom kurumsal firmaları şikayet edince yani oraya yazınca sonuç alırsınız ancak bu gibi merdiven altı yerlerden pek sonuç alınmaz diğer insanların görmesini sağlarsınız sadece
sarmaliklahana Metos-mom Bu koza bebek trendyolda da var hatta burada sahibi. Trendyol kampanya yapıyor ya burada koleksiyon takip ettiriyoruz o bayan paylaşmıştı kendi sayfam takip edin diye oradan kalmış aklımda. Trendyoldan incelenmiştir hatta ikisi aynı mı kişiler bilemiyorum 🙄🤔
Annecik60 Metos-mom evet bende toplu bir şeyler almıştım pişman oldum sonra üzerinden Zaman geçti eşim bir şey beğenip almış sonradan dedim ben beğenmedim buranın ürünlerini ama almış bulundu bi geldi hiç kullanamadı desem yeridir bebeğim üç parçaydı birini kullandı. Yorum olarak yazdım kibarca yorumumu sildiler bende uğraşmadım takipten çıktım
Metos-mom Annecik60 ay aynen öyle beni direk engelledi ben yorum yazmışdım ürünler kötü diye emgellemiş kezbanlar😂