Cero0505 kızlar 1 bucuk yasında oglum ben yanından ayrılır ayrılmaz beni arayıp bulamayınca aglıyor odaları koşa koşa arıyor görünce rahatlıyor ve nerdeysem orda duruyor. sebebi nedir tuvalet ebile gidemez oldum
Yaren5677 Cero0505 çoğu aynı oluyor sanirim benim oğlumda aynısı hatta şuan 2 buçuk.yaşında hala öyle birazcik düzeldi ama ben olmayinca durmaz iyice bağlandıkları için sanirim birde sizinki şuan 2yas sendromu yasiyordur o aylarda tamda yoğun bi şekilde yaşıyorlar
Serife00 Cero0505 bu söyledikleriniz güvenli bağlanma belirtileri, ama odaya geldiğinizde sizi gördüğünde felan yine aynı mod devam edip sakinleşmiyorsa aksine güvenli bağlanma olmuyor.
Sinemisssss 14 aylık kızım aynısı hem hoşuma gidiyor, hem de bunaldım yeminle kız yorulmuyor da sürekli peşimde😍
Cero0505 Sinemisssss sormayın ya cok garip hep böyleydi ama düzelir sandım düzelmedi doğru mu yanlıs mı onuda bilmiyorum düzeltmem gerekene bir problem mi acaba
Sinemisssss Ben düzeltilebilir mi hiç düşünmedin ? ama annem diyor ki sen bebekten daha kötüydün sürekli eteklerimden ayrılmazdım 40 yaşında oldum annemin sesini duymadığım tek günüm yok
Yaren5677 Sinemisssss 1 buçuk.yasinda.basliyor canım.2 yaş sendromu mesela benimkide.suan. 2bucuk yaşında ama 3 yaş sendromu başlamış arastirmalarima göre çünkü bazı huyları aşırı değişiyor kendilerini tanıyıp benliklerini öğreniyorlar
Sinemisssss Yaren5677 arkadaş bizim zamanımızda da var mıydı bunlar ? Sesim bile çıkmazmış benim ya ataklar sendromlu günler diş sancıları uykusuzluk yemek yememeler 14 ayda yaşlandım
Yaren5677 Sinemisssss sacmalik işte Bnde oyleymisim hep kendi kendime uyurmusum😁o yüzden eskiler üst üste doğuruyo ya biz bir tane buyutene kdar anamız aglio 🤷♀️